Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star TV’nin sevilen dizilerinden olan İstanbullu Gelin 6. Bölüm Fragmanı ile ekranlara geldi. Özellikle geçtiğimiz gece akşamlar yeni bölümü ile ekranlara gelen İstanbullu Gelin oldukça farklı gelişmelere sahne oldu. Süreyya ile Faruk arasında yaşananlar yeni bölüme damga vurdu. Son bölümlerde yaşanan olaylar nedeniyle yeni evli çift Süreyya ve Faruk oldukça zorlu bir süreçten geçerken bu durum üzerine yeni bölümde birleşme ve barışma sinyalleri verildi.

İstanbullu Gelin 6. Bölüm Fragmanı Dikkat Çekiyor!

Faruk ve Süreyya arasında yaşanan olaylarda barışmanın yaşanması Faruk’un annesi sayesinde oldu. Faruk’tan habersiz bir şekilde Süreyya’ya boşanma protokolü yollayan Esma Sultan Faruk’un oldukça kızmasına neden oldu.

Annesinin yaptığı bu işe Faruk eşine destek verirken ona yeni bir şans tanıdı. Faruk ile Süreyya yaptıkları görüşmeler sonrasında yeniden başlamaya karar verirken bu durum en çok Esma Sultan’ın canını sıktı. Annesine karşı sert bir açıklama yaparak ona kızan ve eşini ezmemesini söyleyen Faruk Süreyya ile yeniden mutlu bir hayat yaşamaya başladı.

Dizinin son bölümünün özellikle son sahneleri ise sürpriz bir gelişme ile tamamlandı. Süreyya Faruk ile yaptığı görüşmede ona müjdeli bir haber verirken hamile olduğunu söyledi. Faruk bu haber üzerine oldukça sevinirken çok kısa süre içerisinde gerçekleşen bu hamilelik tüm ailedeki dengeleri de önümüzdeki dönemlerde değiştirecek. Yeni yayınlanan İstanbullu Gelin 6. Bölüm Fragmanı  ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler