Ana SayfaDizilerSerap Ezgü TV8 İle Ekranlara Dönüyor!

İlgili Postlar

Serap Ezgü TV8 İle Ekranlara Dönüyor!

TV8 kanalını satın aldıktan sonra televizyon ekranlarının sevilen isimlerine transfer eden Acun Ilıcalı yeni bir ismi daha transfer yaptı. TV8 için yapılan açıklamalarda özellikle ekranların Fenomen isimlerinden birisi olan Serap Ezgü TV8 ile anlaşmanın yapıldığı ve  ek Ezgü’nün dönüş yapacağı belirtildi.

Özellikle son dönemlerde çok fazla ekranda görünmeyen fakat özlenen bir isim olarak bilinen Serap Ezgü’nün TV8 de yapacağı yeni program yine gündüz kuşağına yönelik olacak. Reality Show denildiğinde akla ilk gelen isimlerinden birisi olan Serap Ezgü’nün TV8 ile anlaşma sağlaması televizyon dünyasının da oldukça yakından ilgilendiği bir gelişme oldu. Program hakkında detaylar şu an için net olarak paylaşılmasa da özellikle Müge Anlı ve Yalçın Çakır gibi kişiler tarafından sunulan programlar ile benzer bir konsepte olması bekleniyor.

Serap Ezgü Geri Dönüyor

Gündüz kuşağında yayınlanacak olan program sayesinde TV8 de konsepti kanala kazandırmış olacak. Yapılan açıklamalarda programın Temmuz ayı itibariyle ekranlara geleceği ve özellikle yaz döneminin en çok izlenen programlardan birisi olması bekleniyor. Gündemde yer alan iddialar ile ilgili Acun Ilıcalı TV8 ve Serap Ezgü tarafından henüz bir resmi açıklama yapılmamış olsa da konuşulan iddialara oldukça kesin. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde televizyon yayınları için özel bir fragmanın hazırlanarak tanıtımının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Serap Ezgü ile yeniden ekranlara döneceği bu proje pek çok seveni için de müjdeli bir haber olarak değerlendirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler