Ana SayfaDizilerSurvivor Ceza Oyunu Sonunda Hangi Takım Ceza Aldı?

İlgili Postlar

Survivor Ceza Oyunu Sonunda Hangi Takım Ceza Aldı?

Survivor ceza oyunu dün akşam oynandı. 30 Mart günü yayınlanan yeni bölümde Survivor ceza oyunu dün akşam itibariyle ikinci defa oynanırken, iki takım da ellerindekilerini kaybetmemek adına var gücüyle savaştı.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan Survivor ceza oyunu için açıklama yapan Acun Ilıcalı bir sonra oynanacak ödül oyununda kaybeden takımını 1-0 yenik olarak oyuna başlayacağını söyledi. Bu açıklamanın yapılmasının ardından ise iki takım da bir sonraki ödül oyununda dezavantajlı olmamak adına yarışmaya var gücüyle saldırdı.

Survivor Ceza Oyunu Çekişmeli Geçti

Ceza oyununu oynayan oynadıktan sonra kazanan takım ünlüler takımı oldu. Bu açıdan bu akşam ekranlara gelecek Survivor’ın yeni bölümünde ödül oyununa ünlüler takımı 1-0 önde başlayacak. Bu bakımdan gönüllüler takımının 1-0 dezavantaj ile oyuna başlaması ve daha fazla mücadele etmesi gerekecek.

Survivor eleme oyunu için yapılan açıklama sonrasında iki takım da yine hırsı bir şekilde yarışmalarda yer aldı. Özellikle ünlüler takımı Serhat Akın’ın sağlığına kavuştuğu haberini alarak bu konuda oldukça sevindi ve bu müjdeli haber ile moral olarak da oyundan güçlendi. Survivor için bugüne kadar farklı oyunlar yapılırken oyunlarda artık ceza sistemi de uygulanıyor. Ceza oyunlarının belirli aralıklarla oynanacağı, oyunu kaybeden takımların oyundaki cezaya göre cezalandırılacağı belirtildi. Ada şartları oldukça zor olduğu gibi ceza oyunlarının da başlaması, iki takım adına da Survivor’ı daha zorlu bir hale getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler