Ana SayfaDizilerLise Devriyesi 2. Bölümü İle Geliyor!

İlgili Postlar

Lise Devriyesi 2. Bölümü İle Geliyor!

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan gençlik polisiye dizisi Lise Devriyesi 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Lise Devriyesi 2 bölüm için yapılan paylaşılan fragman oldukça dikkat çekerken dizinin 2 Nisan pazar günü yine aynı saatinde TRT 1 ekranında olacağı belirtildi.

Lise Devriyesi 2. Bölümü İle Yine Çok İzlenecek

İlk bölümü yayınlandıktan sonra izleyenlerden çok olumlu dönüşlerin alındığı Lise Devriyesi  önümüzdeki dönemlerin en iddialı yapımlarından biri olacak birisi olacağını da ilk bölümüyle dahi göstermeye başlayacak. Bu açıdan ilk bölümünün ardından merak edilen ikinci bölüm içinde paylaşılan fragmanlar izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı.

TRT 1’de son dönemlerde yayınlanan diziler büyük bir ilgi çekerken Lise Devriyesi gibi çok önemli polisiye dizisinin de başlaması izleyicilerin bu yeni dizi de sevmesini sağladı. Gençlik polisiye dizisi tadında çekilen yeni dizi lise öğrencisi ve polisin hayatlarını konu alıyor. Aksiyon romantik anların da bulunduğu dizi bu bakımdan pek çok kişiye hitap etmeyi başarıyor.

Gençlik dönemlerinde öğrencilerin hayata dair hayalleri ilişkilere özellikle polis olmak için verdikleri mücadelede yeni dizi ile birlikte ekranlara getiriyor. Dizinin farklı konusunun yanı sıra projede önemli oyuncuların yeri alması lise devresinin daha fazla dikkat çekmesini de sağlamış durumda. Dizinin kadrosunda genç oyuncuların yanı sıra pek çok usta oyuncu da yer alıyor. Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Asena Tuğal ve Doğan Akdoğan gibi genç ve yetenekli oyuncuların yanı sıra; Ebru Akel, Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Süner Atay ve Mehmet Çevik dizinin önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler