Ana SayfaDizilerBlu TV'de Yeni Yapım: Çalınmış Hayatlar

İlgili Postlar

Blu TV’de Yeni Yapım: Çalınmış Hayatlar

Blu TV son dönemlerin en dikkat çeken platformlarından bir tanesi olurken yeni bir dizinin daha yayına alınacağı belirtildi. Kadın cinayetlerine yönelik yeni bir dizinin başlayacağı resmen açıklandı.

Çalınmış Hayatlar Yeni Yayın Platformunda Yayınlanacak

Geçtiğimiz dönemlerde masum ve sahipti gibi farklı dizi projeleriyle izleyenlerin özgün yapılar ile buluşmasını sağlayan Bulut Evet yeni dizisiyle de oldukça iddialı. Özellikle Türkiye gibi bölgelerde kadın cinayetleri her zaman gündem olurken bu tip sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak isteyen yapım ekibi de çok önemli bir projeye imza atmış olacak. Yapılan açıklamalarda özellikle yeni dizisinin drama belgesel tadında çekilecek ve farklı bir proje olarak ekranlara gelecek. Yeni projenin adının ‘’Çalınmış Hayatlar’’ olduğu ifade edilirken özellikle dizinin yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilk günden itibaren oldukça dikkat çekmesi bekleniyor.

Öyle ki başrol oyuncularının da popüler oyunculardan seçilmesi yeni dizinin şimdiden dikkat çekmesini sağlıyor. Dizi ile ilgili yapılan tanıtımlarda Türkiye’nin kadın cinayetleri konusunda en çok tepki çeken olaylarının senaryoya eklendi ve özellikle Münevver Karabulut ve Özgecan Aslan gibi olaylarda ailelerin de katılımlarıyla gölette dizinin dikkat çekici belirtildi. Projenin başrollerinde Özge Özkaplan, Cansu Diktaş ve Onur Yay, Evren Tan olacak. Sunucu olarak ise Gökçen Özdemir rol alacak dizinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı tam olarak bilinmezken önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detayların paylaşılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler