Ana SayfaDedikoduSurvivor Adem'den Beklenmedik Tavır! Muhabiri Kovaladı

İlgili Postlar

Survivor Adem’den Beklenmedik Tavır! Muhabiri Kovaladı

Sevgilisiyle Yakalanan Survivor Adem, Muhabir Kovaladı

‘Survivor 2017’ finalisti Adem Kılıççı, önceki akşam sevgilisiyle birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Her zaman saygısı ile sevenlerinin beğenisini kazanan Adem, kendinden beklenmedik bir tavır sergiledi. Yakalanmayacağını düşünen Adem Kılıççı bir anda muhabirleri görünce “ne çekiyorsun ulan” diyerek muhabiri kovaladı.

Survivor 2017 Finalistiydi

Survivor 2017 yarışmasında finale kadar kalmayı başaran Adem Kılıççı bu başarısını performansının yanında saygısı ve kendine yakışan tavırlarına borçluydu. Halk tarafından çok sevilen Adem Kılıççı finale kaldı ama yarışmayı ikinci olarak bitirdi. Adem Kılıççı 2018 Survivor All Star kadrosuna da dahil edildi.

Sevgilisiyle Yakalanınca Muhabiri Kovaladı

Sevgilisiyle Nişantaşı’nda bir mekanda oturup sohbet eden Adem Kılıççı gazetecilerin kendisini görüntülediğini görünce  “Ne çekiyorsun ulan” dedi ve yerinden kalkarak kendisini çeken habercinin peşine düştü. Sevgilisini olduğu yerde bırakan Adem Kılıççı’nın tek derdi o an muhabir arkadaşı bulmaktı.

Bunu gören sevgilisi, kavga çıkmasın diye Kılıççı’nın peşinden gelip onu sakinleştirmeye çalıştı.”Beni izin almadan çekemezsin. Sen kim olduğunu sanıyorsun? Poz isteyin, izin isteyin” diyen Kılıççı, eski sevgilisi ile yeniden bir araya geldiğini açıkladı.

Survivor Adem'den Beklenmedik Tavır! Muhabiri Kovaladı
Survivor Adem’den Beklenmedik Tavır! Muhabiri Kovaladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler