Ana SayfaDedikoduZeynep Alkan Yıkılacak, Sevgilisi Bir Erkekle Dudak Dudağa!

İlgili Postlar

Zeynep Alkan Yıkılacak, Sevgilisi Bir Erkekle Dudak Dudağa!

Hamdi Alkan’ın Kızı Zeynep Yıkılacak! Sevgilisi Bir Erkekle Dudak Dudağa!

19 yaşında olan Zeynep Alkan, geçtiğimiz günlerde sevgilisini sosyal medya hesabından ilan etmişti. Hatta yaşından ötürü bu kadar rahat olmasına babası ne diyecek yönünde haberler de ortaya çıkmıştı. Sevgilisini takipçileriyle paylaşan Zeynep Alkan’ın hiç ummadığı bir olay oldu. Sevgilisinin resmen bir erkekle dudak dudağa fotoğrafları sosyal medyaya sızdı.

Sevgilisinin Sosyal Medya Paylaşımları Şaşırttı

İlişkide romantik taraf Zeynep Alkan olmuş, çevresindekilerin ne diyeceğini umursamadan sosyal medya hesabında fotoğraf ve altına yazdığı romantik sözle aşkını ilan etmişti. İkili bir fotoğraf paylaşan Zeynep Alkan, fotoğrafın altına şu yorumu düştü “”En güzel anıları bir Türk ve bir İsveçli yaratır.”

Bu sürpriz birlikteliğin ardından gözler Zeynep Alkan’ın birlikte olduğu Anton Turkalj’a çevrildi. Asıl mesleği boksör olan Anton Turkalj’nın değişik bir tarzı vardı. Açıkçası sosyal medya paylaşımları görenleri şaşkına uğrattı. Anton Turkalj’nın fotoğraflarının en dikkat çekeni de başka bir erkekle dudak dudağa olmasıydı. Bu fotoğrafların sosyal medyaya sızmasından sonra gözler Zeynep Alkan ve Hamdi Alkan’a çevrildi.

 

Zeynep Alkan Yıkılacak, Sevgilisi Bir Erkekle Dudak Dudağa!
Zeynep Alkan Yıkılacak, Sevgilisi Bir Erkekle Dudak Dudağa!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler