Ana SayfaDedikoduArif Susam : “Kanser Değilim Sadece Biraz Nezle Oldum”

İlgili Postlar

Arif Susam : “Kanser Değilim Sadece Biraz Nezle Oldum”

Arif Susam : “Kanser Değilim Sadece Biraz Nezle Oldum”

Şarkıcı Selami Şahin geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü sanatçı, kanser teşhisi konan Nuray Hafiftaş için üzüntüsünü dile getirirken, ‘Arif Susam kardeşim de kansere yakalanmış’ deyince ortalık karıştı.

“İsimler Karışmış, Kanser Değilim”

Selami Şahin; Nuray Hafiftaş ve Arif Susam için, “ Yoğunluktan ziyaretlerine gidemedim. Nuray Hafiftaş’tan sonra Arif Susam da kansere yakalanmış. Onlar benim eski dostlarım. Allah’tan ümit kesilmez. Tıp artık çok ilerledi. En yakın zamanda yanlarında olacağım” açıklaması yaptı.  Selami Şahin’in açıklamasına cevap Arif Susam’dan geldi.  Arif Susam, yanlış anlaşılma olduğunu belirterek, “ İsimler karışmış, kanser değilim. Sadece biraz nezle oldum, hepsi bu…” dedi.

Selami Şahin’in “Arif Susam kardeşim de kansere yakalanmış” açıklamasına Arif Susam’ın oğlu ve menajeri Oğuz Susam’dan da yanıt gecikmedi. Oğuz Susam, “Babam hasta değil, kansere yakalanmadı. Selami Bey galiba Arif Sağ ile karıştırdı” sözlerini kaydetti.Selami Şahin, yeni yılda yepyeni bir albümü sevenleriyle buluşturacağını da dile getirerek, “Hayatımın en iyi 10 şarkısını bu albümde topladım. Yeni yılın başında ocak – şubat gibi yeni albümümüz çıkacak. Şarkılar çok güzel” ifadelerini kullandı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler