Ana SayfaÜnlülerGüner Ümit Sessizliğini Bozdu: Beni artık yok sayın!

İlgili Postlar

Güner Ümit Sessizliğini Bozdu: Beni artık yok sayın!

Bir dönemin ünlü sunucusu Güner Ümit uzunca bir aradan sonra sessizliğini bozdu. Yıllarca çeşitli kanallarda sunuculuğunu yaptığı “Turnike” adlı yarışma programında, kullandığı bir söz ile TV kariyeri sona eren Ümit, yıllar sonra ilk kez Posta gazetesiyle röportaj yaptı. Yaptığı röportajda ilginç açıklamalar yapan Ümit; “Artık beni unutun” dedi.

1995 yılında, sevilerek izlenilen “Turnike” adlı yarışma programının sunuculuğunu yapan Güner Ümit, programında kullandığı söylemiyle, büyük tepkiler almış ve TV kariyerini bitirmişti. O yıllarda, çok popüler olan “Turnike” yarışmasının canlı yayın akışı esnasında; “Yoksa siz Kızılbaş mısınız?” sözünü kullanmış ve Alevi vatandaşlarımızdan büyük tepkiler almıştı. Ümit, kullandığı sözleri nedeniyle, ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. Yaptığı bu anlık gafletinden dolayı, Alevi cemaatinden özür dilese de bir daha eski popülerliğini yakalayamamıştı.

Yıllarca ekranlarda ve medyada hiç görünmeyen Güner Ümit, uzun aradan sonra “Güner Ümit diye biri yok artık!” diyerek ilk kez Posta gazetesinin muhabirleriyle konuştu. İşte Ümit’in ilginç açıklamaları…

Güner Ümit: “Kimsenin beni hatırlamasını ve benden söz etmesini istemiyorum!”

Ünlü sunucunun Posta gazetesine yaptığı açıklamalarda; “Beni artık insanlar yok saysın, hiç Güner Ümit diye biri yaşamamış saysınlar. Güner Ümit diye biri yok. Kırgın mıyım? Yaşadıklarımdan çok kırgınım. Kimsenin beni hatırlamasını, benden söz etmesini istemiyorum. Yeniden gündeme gelmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Emekli oldum demeyi kendime yakıştıramıyorum ama ben artık işimden, gücümden emekli oldum. Çok sade ve hatırlanmayacağım bir hayat seçtim, geçmişi kapadım. Bir zamanlar çok şöhretli çok başarılı olmuş olabilirim, ama yerimi artık başkalarına bıraktım. Eskiden ben çok alkışlanırdım ama bunun yerine şimdi yenileri ben seyredip alkışlıyorum.” Şeklinde ifadelerde bulundu.

“Program yapmayı ve hatta röportaj vermeyi bile düşünmüyorum beni herkes unutsun!”

Ümit devam ettiği açıklamalarında; “Beni lütfen yok sayın, yaşamamış farz edin. Prensiplerim var, asla ekrana geri dönmeyi, yeniden bir şeyler yapmayı hatta hani bir zamanlar çok iyi programcıydı diye röportaj bile vermeyi düşünmüyorum. Yıllar evvel o olaydan sonra bir karar verdim ve çekildim. Böyle daha huzurlu ve mutluyum. Kimsenin bu tavrımda bir suçu yok. Beni herkes unutsun!” Diyerek ifadelerine son verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler