Ana SayfaÜnlülerSurvivor' a Yeni Katılan Aleyna Çalışkan Bakın Kim Çıktı...

İlgili Postlar

Survivor’ a Yeni Katılan Aleyna Çalışkan Bakın Kim Çıktı…

TV 8 televizyonlarının soluksuz takip edilen programı olan Survivor, yayın hayatına başladığı gün itibariyle çok kısa bir sürede seyircisinin dikkatini çekmeyi yine başardı. Yarışmadan Emin Günenç‘ in sakatlığı sebebiyle diskalifiye olmasının sonrasında takviye olarak yedek olan bir yarışmacı Survivor Gönüllüler kadrosuna dahil oldu. İşte Detaylar…

Survivor Emin Neden Diskalifiye Oldu?

Survivor’ a Yeni Katılan Aleyna Çalışkan Bakın Kim Çıktı…

Survivor 2021 gönüllüler takımına dahil olan sürpriz isim ise Aleyna Çalışkan  oldu. 22 yaşındaki yarışmacı Aleyna Çalışkan aynı zamanda vücut geliştirme şampiyonu. Sosyal medya resimleri ağızları açık bırakan yarışmacı Aleyna Çalışkan hakkındaki gerçeklerle sosyal medyada bir şaşkınlık dalgası yaratıverdi.

Ekranlara Yabancı Biri Değil…

Meğer tüm Survivor yarışmacılarında bilindiği gibi yeni yarışmacı Aleyna Çalışkan‘ da ekranlardan aşina olduğumuz biri çıktı…

Emin Günenç Kimdir?

Tüm dikkatleri üzerine toplayan Aleyna Çalışkan, ile ilgili öyle bir gerçek ortaya çıkıverdiki, bunu duyanların ağzı açık kaldı. Bu defa seyircisinin ilk aklına gelen soru ise, ‘Survivor yarışmacıları cast ajanslarından bilerek mi seçiliyor?’ oldu…

Bomba Üstüne Bomba…

Survivor’ın yetenekli yarışmacılarından olan Yiğit Alp Poyraz ‘ın daha önce Masterchef jüri üyesi Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’da bulunan restoranında çalıştığı ortaya çıkmıştı. Henüz seyircide bunun şoke etkisi geçmeden diğer bir bomba Sancakay Ilım Morgül‘den gelivermişti.

Sancakay Ilım Morgül’ün ünlü teknik adam olan Ünal Karaman’ın öz yeğeni çıkması herkesi şaşkına çevirmişti.  Yarışmacı Sancakay Ilım Morgül, Survivor2021’e erken veda ederken haberi ise çok konuşulmuştu.

Oynamadığı Reklam Kalmamış!…

Bununla da sınırlı kalmayan Survivor bombaları, yarışmacı Emin Günenç ile devam etti. Emin Günenç’in seneler önce sevgilisiyle birlikte yarışmac Ben Bilmem Eşim Bilir’e katıldığı ortaya çıkmış ve sosyal medya yorumdan çöküvermişti. Son zamanda tam da bu çalkalanırken diğer şoke eden o gerçek bu sefer Uğurtan Dora‘dan geldi.

Uğurtan Dora Kimdir?

Survivor’ın sivri yükselişleriyle bilinen yarışmacısı olan Uğurtan Dora‘nın pek çok reklam dizilerinden oynadığı ortaya çıktı. En sonki bomba haber ise Survivor’ın yeni yarışmacısı olan Aleyna Çalışkan‘dan geldi.

Son Bomba Aleyna Çalışkan

Programcı Acun Ilıcalı’nın vücut geliştirme şampiyonu olarak tanıttığı Aleyna Çalışkan‘ın daha önceki dönemlerde ulusal kanallarda pek çok yarışmalara dahil olduğu ortaya çıktı.

İlk olarak  ‘Kızlar ve Anneleri’ isimli yarışmada boy gösteren Aleyna Çalışkan, Sonrasında da  Show TV televizyonlarındaki Kuaförüm Sensin isimli yarışmaya karılmış.

Aleyna Çalışkan Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler