Ana SayfaKimdirAleyna Çalışkan Kimdir?

İlgili Postlar

Aleyna Çalışkan Kimdir?

Survivor 2021 yarışmasına yeni katılan isimlerden birisi olan Aleyna Çalışkan Kimdir? Aleyna Çalışkan Kaç Yaşında? Aleyna Çalışkan Ne Zaman Doğdu? Aleyna Çalışkan Nerede Doğdu? Aleyna Çalışkan Aslen Nereli? Aleyna Çalışkan Hangi Burç? Aleyna Çalışkan hakkında merak edilenler Kimdir yazımızda. İşte Aleyna Çalışkan …

Aleyna Çalışkan Kaç Yaşında? Aleyna Çalışkan Ne Zaman Doğdu? Aleyna Çalışkan Nerede Doğdu?

15 Temmuz 1998 yılında İstanbul’da doğan Aleyna Çalışkan, 22 yaşındadır.

Aleyna Çalışkan Aslen Nereli? Aleyna Çalışkan Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Aleyna Çalışkan, Yengeç burcudur.

Aleyna Çalışkan Kimdir?

Survivor yarışmasına yeni katılan isimlerden birisi Aleyna Çalışkan’dır. Aleyna Çalışkan 2020 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonudur. Sosyal medya’da 63 bin takipçisi vardır.

Üniversite öğrencisi olan Aleyna Çalışkan, 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Halen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşından beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan, düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Instagram profilindeki bilgiye göre Aleyna Çalışkan 2020 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonudur. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna’nın kişisel hobileri arasında dans etmek yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler