Ana SayfaDizilerSurvivor 70. Bölüm Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 70. Bölüm Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021’in 15 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen 70. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 70. bölüm ödül oyununu kim kazandı? Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları büyük ödülü kazanabilmek için zorlu parkurda mücadele etti. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor’da ödül ne oldu?

Heyecan Doruktaydı

Survivor 2021’in 15. haftası ödül oyunuyla başladı. Survivor’da son elenen isim gönüllüler takımından Hanzade olmuştu. Eleme konseyinin ardından ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde takımlar yeni kaptanlarını da belirledi. Ünlüler takımında oylama ile Melis kaptan seçildi. Gönüllülerde ise Poyraz, bir kez daha takım kaptanlığına seçildi.

Survivor’da Voleybol Yarışmasını Hangi Takım Kazandı?

Ödül Neydi?

Survivor’da ödül oyununu kazanan ünlüler takımının yarışmacıları, kızarmış piliç, patates, salata ve içecekten oluşan menüyle karınlarını doyurdu. Yarışmacılar ayrıca Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programını izleyerek stres attı.

Survivor 70. Bölüm Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’da yeni haftanın ilk gününde ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Sayıların giderek azaldığı Survivor’da yarışmacılar, parkurda daha sıkı mücadele etmek zorunda kaldı. Gönüllüler takımında sakatlığı olan Poyraz ile Berkay, ünlüler takımında Merve ve Çağrı, ödül oyununda yer alamadı. Oyuna iyi başlayan ünlüler takımı oldu. Günün sonunda ödül oyununu 10-3 skorla ünlüler kazandı. Yarışmanın bugün ki bölümünde oyun alanından gizlice yemek yerken yakalanan Dora’ya ise gelecekte oynanacak 3 ödül oyunundan yararlanamama cezası verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler