Ana SayfaDizilerSurvivor 2019 Ne Zaman Başlayacak? Yarışmacı Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak? Yarışmacı Kadrosunda Kimler Var?

Uzun yıllardır alıştığımız, başlamasını iple çektiğimiz yarışmalardan biri olan Survivor 2019 herkes tarafından merakla bekleniyor. Yarışma kadrosunda kimler var, ne zaman başlayacak? Survivor 2019 için merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

Survivor 2019’da Yeni Sürprizler Yaşanacak!

Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak? Yarışmacı Kadrosunda Kimler Var?

Acun Ilıcalı’dan 2019 Survivor Açıklaması!

Tv8 ekranlarının, milyonlarca izleyicisi ile her yıla damga vuran, reytinglerde hep üst sıralarda görmeye alıştığımız Survivor 2019 yarışması için geri sayım başladı. Her yıl farklı bir şekilde karşımıza çıkan Survivor yarışması 2019 yılında Türkiye – Yunanistan olarak ekranlara gelecek. Peki, Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Yarışmacıları kim olacak? Eski yarışmacılar yer alacak mı?  İşte tüm soruların cevabı Magazin Haberlerin’de!

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un Çekileceği Yeri Açıkladı!

Geçtiğimiz yıl All Star kadrosu ile izleyicilerini heyecanlandıran Survivor, bu yıl bambaşka bir şekilde oynanacak. Türkiye – Yunanistan olarak kıyasıya rekabet verilecek olan Survivor 2019 yarışması, kadrosunu henüz seçmedi. İddiaları isimlerin olacağı beklenen yarışma için şuanlık sadece yeni yarışmacıların olacağı bilgisi verildi.

Survivor 2019 yarışmasının ne zaman başlayacağı sorusu için ise Şubat ayında yayınlanmaya başlayacağı konuşulanlar arasında. Survivor 2019, Hem Türkiye’de hem Yunanistan’da aynı gün yayına verileceği fakat montajlarının farklı olacağı belirtildi. Survivor 2019 haberleri açıklandıkça sizlerle paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler