Ana SayfaÜnlülerSurvior'da Sabriye ve Adem yine kavga etti! Bu defa araları iyice açıldı...

İlgili Postlar

Survior’da Sabriye ve Adem yine kavga etti! Bu defa araları iyice açıldı…

Survior’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Erdi’nin elenmesi ile rahat bir nefes alan Sabriye ve Adem, henüz olayın sevincini yaşayamadan birbirlerine giriyor. Bu defa, adanın en iyi anlaşan ikilisinin arası fena açılıyor. İşte detaylar…

Elenmenin kıyısından döndüler

TV 8’in iddialı yarışma programı Survivor 2017’nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı vardı. Ünlüler takımından Sabriye ve Adem, gönüllüler takımından Berna ve Erdi eleme potasındaydı. SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim erdi oldu.

Sevinç yaşamadan kavgaya tutuştular

Ünlüler takımından Sabriye ve Adem, henüz elenmekten kurtulmanın mutluluğunu yaşayamadan birbirlerine girdi.

Araları iyice bozuldu

Survivor’un birbirleri ile en iyi anlaşan ikilisi olarak bilinen Sabriye ve Adem’in kavga etmesi şaşkınlık yarattı. Survivor’un yayınlanan yeni bölüm fragmanında kavga ettikleri görülen Sabriye ve Adem’in arası iyiden iyiye açıldı.

“Sana hakkımı helal etmiyorum”, “Nankörsün”

Fragmanda Sabriye, Adem’e “Sana hakkım varsa helal etmiyorum” diyor, Adem ise “Nankörsün, sana yaptıklarım burnundan gelecek” diyerek Sabriye’ye karşılık veriyor.

Daha önce de kavga etmişlerdi

Survivor’un birbiri ile en iyi anlaşan ikilisi Adem ve Sabriye’nin ikinci kez bu şekilde kavga etmesi izleyicileri şoke etti. Bundan birkaç hafta önce yine kavga eden ikiliden Adem “Nankörsün sen” diye bağırmıştı, Sabriye de küsmüştü ve bir daha benimle konuşma demişti. Ancak, bu küslük kısa sürmüş ve ikili kısa sürede barışmıştı.

Sabriye Şengül kimdir?

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler