Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş İşte Benim Stilim’e Dönecek Mi?

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’e Dönecek Mi?

TV8’de yayınlanmaya başlanan İşte Benim stilim programının en önemli isimlerinden olan Nur Yerlitaş programı bıraktıktan sonra yeniden dönmesi konusunda oldukça yoğun bir baskı görüyor. Özellikle programın en önemli isimlerinden birisi olarak görülen Nur Yerlitaş’ın programdan ayrılması pek çok kişinin de programı bırakmasına neden olacak.

Nur Yerlitaş Dönüşü Hakkında Net Konuştu

Geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon programına katılarak açıklamalarda bulunan Nur Yerlitaş, bundan sonraki süreç içerisinde hiçbir zaman İşte Benim Stilim programına katılmayacağını söyledi. Yaptığı bu açıklamalar ile net ifadeler kullanan Nur Yerlitaş, bu açıklamaları ile bundan sonraki süreç içerisinde çıkabilecek tüm dedikoduların da şimdiden cevabını vermiş oldu.

Yoğun Tempo İstemiyor

Hayatı ile ilgili çok önemli kararlar vermek durumunda kaldığını söyleyen başarılı modacı, yoğun tempoya giremeyeceğini ve bu nedenle önümüzdeki süreçten itibaren artık sadece kendi alanında çalışacağını söyledi. Televizyon programı tekliflerine soğuk bakmadığını da söyleyen Nur Yerlitaş, sadece haftada bir ya da iki gün çıkabileceği programlarda yer alabileceğini söyledi. Nur Yerlitaş tarafından yapılan bu açıklamaların ardından ise özellikle ünlü modacıya farklı ve daha az bir tempo yaratacak tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Özellikle programdan ayrılmasının Kerimcan ile ilgili olmadığını da söyleyen Nur Yerlitaş, istememesi halinde Kerimcan’ın programa dahi dahil olmayacağını belirtti. Programdan ayrıldıktan sonra hakkında pek çok farklı iddia ortaya çıkan başarılı modacı, bu açıklamaları ile birlikte tüm spekülasyonları da sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler