Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen’den Düğün Mesajı: Türkiye’de Olacak

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Düğün Mesajı: Türkiye’de Olacak

Geçtiğimiz ay içerisinde Burak Özçivit ile nişanlanan Fahriye Evcen, düğün hazırlıkları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Düğün için şu ana kadar tarih netleştiremediklerine söyleyen başarılı oyuncu, tarih kesin olmasa da mutlaka düğünün Türkiye’de olacağını söyledi. Yurt dışında sevenlerinden ayrı bir şekilde düğün yapma fikrine sıcak bakmadığını söyleyen Fahriye Evcen, yaptığı açıklamalar ile düğünün Türkiye’de yapılacağını da net bir şekilde ifade etmiş oldu.

Reklam Projesinde Yer Aldı

Geçtiğimiz gün reklam çalışmaları için kamera karşısına geçen ve özel bir röportaj yapan güzel oyuncu, koleksiyonda beyaz renginin ağırlıklı olmasına da oldukça sevindiğini söyledi. Beyazı çok sevdiğini ve günlük yaşamında da kullandığını söyleyen oyuncu, gelinliğini tasarlama gibi bir fikri olduğunu belirtti. Burak Özçivit hakkında da açıklamalar yapan Fahriye Evcen, hayatının en değerlisinin o olduğunu ve onunla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Düğün için tarihin belli olmasının ardından bu konuda tarihi gizlemeyerek paylaşacaklarını da söyleyen başarılı oyuncu, yaptığı açıklamalar ile gözlerden çok fazla uzak olmayı tercih etmediğini ve sevenlerinle birlikte sıcak bir düğün istediğini de belirtmiş oldu. Düğün konusunda Burak Özçivit tarafından bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmazken iki ismin kısa süre içerisinde düğün için tarihi netleştirmesi bekleniyor. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında yaşanan ilişki özellikle iki ismin hayranları tarafından da oldukça olumlu karşılanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler