Ana SayfaÜnlülerSürpriz Barışma..Kubilay Aka Ve Miray Daner Böyle Yakalandılar..

İlgili Postlar

Sürpriz Barışma..Kubilay Aka Ve Miray Daner Böyle Yakalandılar..

Son zamanlarda Magazin Haberleri‘ne bir dargın bir barışık halleriyle yansıyan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ve Miray Daner, ayrılığa daha fazla dayanamadılar. Ünlü Çift, önceki akşam gittikleri ünlü bir mekanda eğlenirken görüntülendiler. Tüm Detaylar Haberimizde..

Beyza Güneş Kubilay Aka Hakkında Açıklama Yaptı!

Kubilay Aka Ve Miray Daner Böyle Yakalandılar..

Show TV’nin reyting rekorlarına imza atan Çukur dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ve güzel oyuncu Miray Daner, yaklaşık 3 yıllık aşklarını geçtiğimiz Ağustos ayında noktalamışlardı. Ünlü çiftin ayrılık nedeni ünlü oyuncu Hilal Altınbilek olarak iddia edilmişti. Yakışıklı oyuncu ihanet söylentilerini “Hilal ile menajerimiz aynı, iddialar doğru değil” sözleriyle red etmişti.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka ile ilgili görsel sonucu

Miray Daner, Aşkı Boran Kuzum Hakkında Açıklama Yaptı..

Ayrılık iddialarının hemen ardından yeniden barıştıkları konuşulan ünlü çiftten bu kez de yakışıklı oyuncunun sevgilisi Miray Daner’i, bir kadınla sosyal medya üzerinden aldattığı ve yaptığı yazışmaları ifşa edildiği haberleri ortaya atılmıştı. Bu haber Magain gündeminde bomba gibi patlarken Miray Daner sessizliğini kormuştu.

Kubilay Aka: “Ben Sapık Değilim”

Konu hakkında Kubilay Aka; “Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim. Hayatımızı birileri giriyor çıkıyor sonuçta. Kötü bir tecrübe tabii ki, bunun da yanlış ve doğru tarafında kalmayı düşünüyorum. Artık hukuki bir süreç, çok da konuşmaya gerek yok.” ifadeleri ile kendini savunmuştu.

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka ile ilgili görsel sonucu

Mekanda Beraber Yakalandılar

Hemen hemen herkes Ünlü çift hakkında artık barışmaz derken şok bir gelişme ile karşımıza çıktılar. Vatanım Sensin’den rol arkadaşı oyuncu Boran Kuzum’la yeni aşka başladıkları kulislerde konuşulan Miray Daner’in, Kubilay Aka ile yeniden bir araya geldikleri ortaya çıktı.

Tonyavlar adlı bir sosyal medya hesabının yaptığı paylaşımlara göre Kubilay Aka ve Miray Daner’in önceki gece bir mekanda beraber eğlendikleri objektife yansıdı.

İşte Kubilay Aka ve Miray Daner’in O Görüntüleri;

tonyav Kubilay Aka ve Miray Daner ile ilgili görsel sonucu

tonyav Kubilay Aka ve Miray Daner ile ilgili görsel sonucu

Şimdi ise gözler ünlü çifte çevrildi. Bakalım Miray Daner ve Kubilay Aka, bu sürpriz barışma konusunda neler söyleyecekler..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler