Ana SayfaDünyaSüper Model, Üstsüz Pozuyla Olay Oldu!

İlgili Postlar

Süper Model, Üstsüz Pozuyla Olay Oldu!

Dünyaca ünlü top model Naomi Campbell, dünyaca ünlü bir kozmetik firması için kameralar karşına geçti. Tamamen üstsüz poz veren Naomi Campbell, magazin haberleri‘nde bomba etkisi yarattı, detaylar özel Haberimizde..

Süper Top Model Naomi Campbell, Üstsüz Kameralar Karşısında!..

48 yaşına giren, Britanyalı dünyaca ünlü model Naomi Campbell,  verdiği pozlarla kendine yine hayran bırakmayı başardı. Katalog ve reklam çekimleri için çıplak poz veren Naomi Campbell, top performansıyla fotoğrafları görenlerin ağzını açık bıraktı. Ünlü top model Naomi Campbell, ünlü kozmetik markası Nars Radiance Repowered’in yüzü seçildi. Ünlü Markanın 2019 yaz kampanyası adına çekimler için objektiflerin karşısına geçen Naomi Campbell’in tam dört farklı resimden meydana gelen fotoğraf kataloğu çekildi.

Nars Radiance Repowered’in yüzü Olduğu Fotoğrafları;

 

 

Özel çekimin kamera arkası görüntüleri ise adeta kalp atışlarını hızlandırdı. Genç kızlara taş çıkartan 48 yaşındaki ünlü mankenin üstsüz bir şekilde verdiği pozlar dünyada gündem oluşturduğu görüldü. Yaşına rağmen kusursuz fit fiziği olan ünlü supermodel Naomi Campbell, mankenliği bırakmasına rağmen o dönemlerdeki görüntüsünü korumayı başarmış olduğu biliniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler