Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'den Şaşırtan Yeniyıl Paylaşımı..

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’den Şaşırtan Yeniyıl Paylaşımı..

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında olan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri magazin haberşeri‘nde yer almaya devam ediyor. Bu defa enteresan Yeniyıl paylaşımıyla görenleri şaşkına çeviren Ünlü oyuncu herkesi şaşırttmayı yine başardı, detaylar Haberimizde..

Gonca Vuslateri’nin Bilinmeyenleri!

 Gonca Vuslateri’den, İlginç Yeniyıl Mesajı!

Yeni yıla girmeye yaklaştığımız bu son haftalarda, magazin ünlülerinden arka arkaya yeni yıl mesajları paylaşılmaya devam ediyor. Türkiyenin sevilen oyuncularından Gonca Vuslateri ise yaptığı son paylaşımla sıradan olmayan bir mesajda bulunduğu görülrü. Tamamlayacağımız 2018 yılından pek de memnun kalmadığı belli olan Gonca Vuslateri’nin bu mesajı çok manidardı.

Gonca Vuslateri Kimdir

Gonca Vuslateri ile ilgili görsel sonucu

“Defol 2018, gözüm görmesin seni.”

“Defol 2018” başlığıyla,  ünlü oyuncu kendi resmini yerleştirdiği bu paylaşımına, “Defol 2018. Gözüm görmesin seni. Mümkünse yanında götür 2017’yi. 2019 çatır çatır Virgo yılıymış! Yarasın…” mesajını ekledi ve Instagram takipçilerinden bu mesaj çok ilgi gördü. Başarılı Oyuncu bu enteresan yeni yıl paylaşımını da takipçilerinin yorumlarına kapalı olarak paylaşması ise merak uyandırdı.

İşte Gonca Vuslateri’nin O Paylaşımı;

Gonca Vuslateri’den Samimi Paylaşım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler