Ana SayfaÜnlülerSunucu Zeynep Tandoğan Ölümden Döndü!..

İlgili Postlar

Sunucu Zeynep Tandoğan Ölümden Döndü!..

Kısa bir dönem önce ünlü oyuncu Hazım Körmükçü ile olan aşkını sonlandırdığını duyuran sunucu Zeynep Tandoğan trafik kazası geçirdi. Korkunç olayın detayları Haberimizde..

Zeynep Tandoğan İle Hazım Körmükçü Barıştı Mı?

Sunucu Zeynep Tandoğan Ölümden Döndü!..

En son ünlü oyuncu Hazım Körmükçü ile evlilik planları içinde olduğu  Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladı haberleri ile gündemde uzun süre yer almıştı. Darp raporu alan ünlü spiker Zeynep Tandoğan, polise giderek oyuncudan şikayetçi olmuş ve şikayeti üzerine Hazım Körmükçü de karşı dava açıp şikayetçi olmuştu.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!..

Şimdi ise korkunç kaza sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ZeynepTandoğan, kolunun kanlı durumunu gösteren bir foto yayınladı. Zeynep Tandoğan Ölümden Döndü..

Zeynep Tandoğan kimdir?

Zeynep Tandoğan: “Allah Beni Evladıma Bağışladı”

Tandoğan paylaşımına “Bir yıl içinde tam 2. kez Allah beni evladıma bağışladı. Bugün Dragos’ta aracımla büyük bir kaza atlattım. Airbagler patladı, sol kulağım bu sebeple az duyuyor ancak EMNİYET KEMERİ bir kez daha canımı kurtardı spin atıp direklere vururken. Hızla gelen bir araç sağ taraftan bana vurdu ve ben spin atıp araba hakimiyetini kaybettim. Araba perte çıktı yeni araba almam gerekecek ama olsun bugün hayattayım” ifadeleriyle duyurdu..

Olay görüntüler ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Hazım Körmükçü, şiddet uyguladığı Zeynep Tandoğan ile canlı yayında yüzleşti…

İşte Zeynep Tandoğan’ın Korkunç Kaza Sonrası O Paylaşımı;

Zeynep Tandoğan'ın Korkunç Kaza Paylaşımı
Zeynep Tandoğan’ın Korkunç Kaza Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler