Ana SayfaÜnlülerGüzel Oyuncu İlay Erkök'ten Şoke Eden İtiraf!..

İlgili Postlar

Güzel Oyuncu İlay Erkök’ten Şoke Eden İtiraf!..

Popüler dizi Hercai’de Yaren Şadoğlu karakterine hayat veren güzel oyuncu İlay Erkök, konuk olduğu YouTube kanalında kendiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Estetik konusundan tutunda kendiyle ilgili pek çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan İlay Erkök, şoke eden itirafta bulundu. İşte Detaylar..

Hercai Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Güzel Oyuncu İlay Erkök’ten Şoke Eden İtiraf!..

ATV televizyonlarının reyting rekortmeni Hercai dizisin’de Yaren Şadoğlu karakterine ustaca can vererek seyirciyi ekran karşısına kilitleyen oyuncu İlay Erkök, YouTube kanalı olan Bi’ Başka’dan İrem Erbaş’a cesur açıklamalar yaptı. Özel Hayatıyla alakalıda tüm yöneltilen sorulara ise içtenlikle yanıt veren İlay Erkök, yemek tercihinden de bahsetti.  İlay Erkök’ten Şoke Eden İtiraf Geldi..

İlay Erkök Kimdir?

İlay Erkök: “Aslında Benim Yemeğe İhtiyacım Yok”

Hercai adlı dizinin Ağustos ayında tekrar start vereceği müjdesini de hayranlarına veren İlay Erkök, dizideki Yaren karakteriyle hiç de alakasının olmadığını hatta sokaktayken kendisini kimsenin tanıyamadığını söyledi.

Güzel oyuncu “Bir adaya düşsen yanına alacağın 3 yemek ne olurdu?” sorusuna “Aslında benim yemeğe ihtiyacım yok. Her şeyi çiğ yiyebiliyorum. Oradaki çiğ balığı, deniz canlılarını yiyebilirim. Ama almak istediğim şeylerden biri herhalde meyveler olur. Meyve çok seviyorum. Özellikle kırmızı meyveler, karpuz çok severim. Mantı isterdim, yoğurtlu sarımsaklı. Suşi isterdim bir de.” diye yanıt verdi.

“Denizden Balığı Çıkarıp Kafasını Koparıp Yerim”

İlay Erkök; “İlay’ın bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı, takipçilerini şaşırtacak nesi var?” sorusu üzerine “Ben çiğ yiyorum her şeyi. Denizden balığı çıkarıp kafasını koparıp temizleyip 3 dakikada yerim. Kasaptan et ya da kıyma aldığımda büyük bir parça ağzıma atarım” şeklinde açıklamaları şoke etti. 

Diğer yandan doğallığıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken İlay Erkök, estetiğinin olmadığını da açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler