Ana SayfaDedikoduŞükran Ovalı'nın hamileliğiyle ilgili sürpriz gelişme!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı’nın hamileliğiyle ilgili sürpriz gelişme!

Caner Erkin ile bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Şükran Ovalı’dan bir müjdeli haber daha. Ovalı’nın ikiz bebek beklediği ortaya çıktı. İşte detaylar…

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın çifte mutluluğu. İkiz bebekleri olacak!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Caner Erkin ile geçtiğimiz yıl evlenen ünlü oyuncu Şükran Ovalı’dan bir müjde daha! 3,5 aylık hamile olan Şükran Ovalı’nın ikiz bebek beklediği iddia edildi.

Şükran Ovalı’da Düşük tehlikesi

Caner, Şükran’ın bir dediğini iki etmiyor

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’ya yakın kaynaklardan gelen iddialara göre; Erkin, anne olma heyecanı yaşayan Şükran Ovalı’nın üstüne titriyor, bir dediğini iki etmiyor. Ovalı, ilk kez anne olma heyecanı yaşıyor.

Bebek için 100 bin liralık tadilat

İddiaya göre; ünlü futbolcu Caner Erkin ikinci kez baba olma hazırlıklarına çoktan başlamış,  Beykoz Acarken’tek oturdukları villalarında bebek odası için 100 bin liralık bir tadilata başlamış.

Şükran Ovalı’nın hamilelik haberi, Caner Erkin’in kazaya karıştığı taksi şoförünün ekrana çıkıp “Caner aracıyla benim arabama vurup kaçtı. Daha sonra ben aracı başka bir yerde park halindeyken gördüm. Aracın başında bekledim. Caner ve eşi geldi. Caner’e arabama çarptığını ve rapor tutmamız gerektiğini söyledim ve polis çağırdığımı belirttim. Ama Caner’le eşi benim üzerine yürüdü. Eşi bana çok ağır küfürler etti. Caner eşine “hamilesin sen içeri gir” dedi. Sonrasında kim olduklarını bilmediğim ama korumaya benzeyen kişiler geldi. Benim üzerime yürüdü. Caner ve eşi gitti. Polisi aradım onlarda “mahkemeye ver” dedi. Ben sadece rapor tutmak istemiştim. Onlar bana “Sen para koparmaya çalışıyorsun” dedi. Kazadan kaynaklanan maddi hasarı karşılamalarını istemiyorum. Benim gururum kırıldı. Onlardan özür bekliyorum.” şeklinde konuşması ile gündeme gelmişti.

Şükran Ovalı kimdir?

Taksi Şoförünün açıklamalarının ardından büyük üzüntü yaşayan Şükran Ovalı, “Okuduklarıma, duyduklarıma, inanamıyorum. Atılan iftiradan çok, doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı! Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu ve olayı onlar beraber 3 kişi daha gördü. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır. Caner’in “Abi plakayı aldın, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver” demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Korkuma olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz. Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah’a havale ediyorum… Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler