Ana SayfaÜnlülerHadise konserinde giydiği kıyafetiyle RTÜK'e meydan okudu

İlgili Postlar

Hadise konserinde giydiği kıyafetiyle RTÜK’e meydan okudu

Klibi müstehcen bulunarak yayından kaldırılan Hadise, konserinde giydiği kıyafet ile RTÜK’e meydan okudu. Ünlü şarkıcı, iddialı kıyafeti ile herkesi kendine hayran bıraktı. İşte detaylar…

Hadise’den yine cesur kıyafet

Ünlü şarkıcı Hadise, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Kendisini dinlemeye gelen konuklarına özel bir repertuvar hazırlayan Hadise, hem kulağa hem de göze hitap etti.

Hadise kimdir?

Hadise mayo giydi, RTÜK’e meydan okudu

Geçtiğimiz aylarda Sıfır Tolerans isimli klibi müstehcen bulunduğu için yayınlanması yasaklanan Hadise, konserinde giydiği cesur kıyafeti ile adeta RTÜK’e meydan okudu. Mayo ile sahneye çıkan Hadise, seksi dansları ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Klibi müstehcen bulunarak yasaklanmıştı

Hadise, Sıfır Tolerans klibinde Fransız model Aurelien Muller ile kamera karşısına geçmişti. Klibi fazla müstehcen bulunmuş ve RTÜK tarafından yayınlanması yasaklanmış, yayınlanan kanallara ceza kesilmişti.

Klibi müstehcen bulunarak yayından kaldırılan Hadise, yeni klibinde öyle bir önlem aldı ki…

Hadise yeni klibinde mont giymişti

İkinci şarkı Farkımız Var için kamera karşısına geçen Hadise, bu defa mont giymiş ve klip boyunca hiç çıkarmamıştı. Hadise’nin bu kıyafeti, RTÜK’e karşı önlem olarak algılanmıştı.

Hadise RTÜK Cezasından Sonra Yeni Klibinde Mont Giydi!

Klibime vurulan damgayı hiçbir şekilde kabul etmeyeceğim

RTÜK’ün Sıfır Tolerans klibi için verdiği yasağa tepki gösteren ünlü şarkıcı Hadise, “Müzik kanallarında klibim yayınlanmıyor. Klibime vurulan damgayı hiçbir şekilde kabul etmeyeceğim.” diyerek tepkisini ifade etmişti. Yeni klibinde de mont giymişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler