Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz istenmeyen damat mı? Feyza Aktan, Özcan Deniz için ailesini sildi...

İlgili Postlar

Özcan Deniz istenmeyen damat mı? Feyza Aktan, Özcan Deniz için ailesini sildi mi?

Geçtiğimiz hafta Özcan Deniz ile nikah masasına oturan Feyza Aktan, Özcan Deniz için ailesini sildi mi? Yoksa Özcan Deniz istenmeyen damat mı? Feyza Aktan’ın yaptığı hamle, akılları karıştırdı. Detaylar haberimizde…

Feyza Aktan kimdir?

Evlenince soyadını değiştirdi

Özcan Deniz ve kendisinden 20 yaş küçük olan 7,5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan, geçtiğimiz hafta 8 Mart günü nikah masasına oturmuştu. Feyza Aktan, nikahın ardından sosyal medya hesabında Feyza Aktan olan kullanıcı ismini Feyza Deniz olarak değiştirdi. Feyza hanımın sosyal medya hesabından Aktan soyadını silmesi, kafa karıştırdı.

Özcan Deniz İle Feyza Aktan’ın Nikâh Masasından İlk Görüntü!

Ailesini takip etmiyor

Feyza Deniz’in sosyal medya hesabında dikkat çeken tek detay bu da değil. Deniz, kendi ailesinden kimseyi takip etmezken, sadece eşi Özcan Deniz’in ailesini takip ediyor.

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz istenmeyen damat mı?

Feyza Deniz’in sosyal medya hesabında dikkat çeken bu detaylar, Özcan Deniz’in istenmeye damat olduğu şeklinde yorumların gündeme gelmesine neden oldu. Şimdi herkes “Ailesi Feyza Deniz’in Özcan Deniz ile evliliğin onaylamadı mı?” sorusunun yanıtını merak ediyor.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 7,5 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile geçtiğimiz hafta 8 Mart Dünya Kadınlar gününde nikah masasına oturmuştu. Çiftin Zekeriyaköy’deki evlerinde sessiz sedasız yapılan nikah törenine, sadece ünlü çiftin çok yakınları katılmıştı. Nikahın detayları, yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler