Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı nasıl aşerdiğini anlattı!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı nasıl aşerdiğini anlattı!

Anne olmaya hazırlanan Şükran Ovalı, hamilelik sürecine ilişkin ilk kez konuştu. Nasıl aşerdiğini söyleyen Ovalı, hamileliğin tadını çıkarıyor. Detaylar haberimizde…

Asena, Caner Erkin ve Şükran Ovalı’yı kıskandı mı?

Şükran Ovalı doğum için gün sayıyor

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında ünlü futbolcu Caner Erkin ile dünya evine giren güzel oyuncu Şükran Ovalı, ikiz bebek bekliyor. Anne olmak için gün sayan Şükran Ovalı, önceki gün eşi Caner Erkin ile birlikte Nusr’Et’te yemek yedi.

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı nasıl aşeriyor?

Mekan çıkışında basın mensuplarının objektifine takılan Şükran Ovalı’nın keyfinin hayli yerinde olduğu ve neşeli tavırlar sergilediği dikkat çekti. Ovalı, hamileliği hakkında merak edilenleri “Her şey yolunda, gayet iyiyim. Hamileliğim çok güzel gidiyor.” derken, geceleri aşermediğini belirterek “Caner’i gece bir şey almaya dışarı göndermedim, göndermem de.” şeklinde anlattı.

Caner Erkin kimdir?

Şükran Ovalı hamileliğin tadını çıkarıyor

Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti, geçtiğimiz yıl Ocak ayından yurt dışında sadece çok yakınlarının katıldığı sade bir tören ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almayı bekliyorlar. Anne olma heyecanı yaşayan Şükran Ovalı, ikiz bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Hamilelik haberini trafikte kaza yaptıkları bir vatandaş tarafından televizyon ekranlarında duyurulması ile hamileliğinin ilk günlerinde büyük üzüntü yaşayan Ovalı, sıkıntılı günleri aştı.

Şükran Ovalı’nın bebeğinin ismi ne olacak?

Bebeğinin dünyaya getirmeye hazırlanan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, okuduğu “Onların Öyküsü” isimli kitapta geçen “Kilitli Dolap” öyküsünden çok etkilenmişti. Öyküden etkilenen Şükran Ovalı, ikizlerden biri olan kızına öyküde geçen Mihran ismini vermeye karar verdiğini açıklamıştı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, Mihran ismini verecekleri minik kızlarını ve ikizi olan bebeklerini önümüzdeki aylarda kucaklarına alacaklar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler