Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Ceylan'ı dolandırdılar! Savcılığa koştu...

İlgili Postlar

Şarkıcı Ceylan’ı dolandırdılar! Savcılığa koştu…

Şarkıcı Ceylan dolandırıldı! Ceylan, başka bir kişinin şarkısının kendisine satıldığını öğrendi ve büyük bir şok yaşadı. Dolandırıldığını iddia eden Ceylan, avukatı aracılığı ile savcılığa başvurdu. Detaylar haberimizde…

Ceylan’ın İnanılmaz değişimi!

Ceylan dolandırıldı

Ünlü şarkıcı Ceylan, dolandırıldığını iddia ederek avukatı Serkan Topel aracılığı ile savcılığın kapısını çaldı. Ceylan, “Gözlerine Bakınca Senin” isimli şarkıyı okumayı çok istediğini ve bunun için şarkının hak sahibi olduğunu düşündüğü Murat O. ile anlaşma yaptığını iddia etti.

Ceylan kimdir?

Meğer şarkı başkasınınmış

Ceylan, şarkı için Murat O. ile anlaştığını ve izin belgesi aldığını, çekim ve okumalar için yaklaşık 38 bin lira masraf yaptığını iddia etti. Ceylan’ın iddiasına göre; şarkının asıl sahibinin Murat O. olmadığı öğrenildi. Ceylan, Murat O.’nun kendisini dolandırdığını iddia ederek cezalandırılması talebinde bulundu.

Ceylan, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada üçüncü kez anne olmak istediğini açıklamıştı. Ceylan, üçüncü defa anne olmayı çok istediğini açıklarken, “9 yaşında sahneye çıktım. Erken makyaj yaptım, erken yaşta çocuk sahibi oldum. Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. 1974 doğumluyum, üç kuşak beni tanıyor ve dinliyor. Genç yaşta anne olduğum için çocuklarımla beraber büyüdüm. Bu yüzden anneliği doyasıya yaşayamadım. Tekrar anne olup bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Annelik duygusunu bir kez daha tatmak en büyük isteğim. Benim çocuklar büyüdü. Tekrar anne olmak istiyorum. Kızımla aramda 18, oğlumla 16 yaş var.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler