Ana SayfaDizilerStar TV'de Şok Gelişme! O Dizi Dibi Gördü Kanal Final Kapısını Gösterdi

İlgili Postlar

Star TV’de Şok Gelişme! O Dizi Dibi Gördü Kanal Final Kapısını Gösterdi

Star TV’de final şoku yaşandı. Sezonun bitmesine çok az bir süre kala, Star TV büyük beklentiler aldıkları dizisinin final yapacağı iddia edildi. Peki, büyük ilgi ile takip edilen hangi dizi final olacak? Final yapacak olan dizi hangisi? Detaylar haberimizde…

Star TV’de Şok Gelişme! O Dizi Dibi Gördü Kanal Final Kapısını Gösterdi

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Dizilerin sürekli bitmesi yenilerinin başlaması bu sezonda çokça duyduğumuz haberlerden biriydi. Sezonun bitmesine az bir süre kala Star TV’de bir final iddiası geldi. Üstelik final iddiası olan dizi oldukça takip edilen, cuma akşamlarının izlenen dizisi İstanbullu Gelin. Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz’in rol aldığı İstanbullu Gelin dizisi final yapacak iddiası ile gündeme geldi.

sevilen dizi İstanbullu Gelin’in bu sezon sonunda final yapacağını dair iddialar ortalıkta kol geziyor. Özellikle Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu’nun diziden çıkmasının ardından final iddiaları daha çok güçlendi. Son dönemlerde senaryoda yaşanan sıkıntılardan dolayı sık sık gündeme gelen İstanbullu Gelin dizisi sosyal medyada da bu tür eleştireler alması iddiaları güçlendirdi.

Star TV’de Şok Gelişme! O Dizi Dibi Gördü Kanal Final Kapısını Gösterdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler