Ana SayfaDizilerKadın, Yasak Elma, Ufak Tefek Cinayetler… Ekran Tarihinde Dengeleri Alt Üst Ettiler!

İlgili Postlar

Kadın, Yasak Elma, Ufak Tefek Cinayetler… Ekran Tarihinde Dengeleri Alt Üst Ettiler!

Sezonun bitmesine az kala genel olarak dizilere baktığımız zaman, dizilerin konularının hep kadınlara yönelik olduğunu görüyoruz. Bu sezon konuları kadınlarının hakim olduğu diziler hız reytinglerde yükselmeye başlıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

Kadın, Yasak Elma, Ufak Tefek Cinayetler… Ekran Tarihinde Dengeleri Alt Üst Ettiler!

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sezonun bitmesine az kala genel olarak dizilere baktığımız zaman, dizilerin konularının hep kadınlara yönelik olduğunu görüyoruz. Bu sezon konuları kadınlarının hakim olduğu diziler hız reytinglerde yükselmeye başlıyor.  Bu dizilerin konularına bakıldığı zaman gelecek sezonda başlayacak olan dizilerin de kadınlara yönelik olacağı yüksek ihtimal. Oya Doğan, köşe yazısında bu konuya değindi.

“Kadın Kumandayı Ele Aldı”

Yasak Elma Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizilerin kadınlara yönelik olacağına dikkat çeken Oya Doğan, “Bu yıl kadın işleri ve erkek işlerinin savaşına sahne oldu televizyon ekranları. Sonunda da bir uzlaşma yolu buldular. Günleri paylaştılar. Pazartesi akşamlarının lideri erkek işleri oldu. Söz ve Çukur tüm sezonu birbirleriyle yarışarak geçirdi. Son anda bu yarışa Yasak Elma dahil oldu ve bir kadın işi olarak dişli bir rakip olabileceğini gösterdi. Gelecek sezon büyük sürprizlere sahne olabilir pazartesi akşamları… Salı akşamları kumandanın sahibi değişti.

Daha önce erkeklerin hakimiyetinde olan salı akşamlarına kadınlar damgasını vurdu. Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı zirveden indirdi. Önümüzdeki sezonda kadın dizileri salı akşamlarını domine edecektir. Çarşamba Diriliş Ertuğrul’u kimse yerinden edemez diye düşünürken Sen Anlat Karadeniz geldi ve dengeleri değiştirdi. Tartışmasız kadınlar kumandayı ele geçirdi. Perşembe yıllarca erkek izleyicinin günüydü ama Bizim Hikaye sezonu zirvede geçirerek kadının hakimiyetini kanıtladı.

Cuma Arka Sokaklar zirveyi bırakmadı. Uzun yıllardır olduğu gibi… Kadını, erkeği, çocuğu kısacası aileyi ekranda birleştiren tek iş olmaya devam ediyor. Cumartesi komedi günü. Bu sezonda Yeni Gelin zirveyi bırakmadı. Pazar Savaşçı Survivor’la yarıştı ama zirvenin hep en yakın takipçisi oldu. Birkaç yıldır kumandanın hakimi erkeklerdi. Bu sezon kadınlar kumandayı yeniden eline almaya başladı. Gelecek sezon daha fazla kadın işi ekranda olacaktır. Çünkü kadınlar silahtan, intikamdan çok hayatın içinde yaşadıkları zorlukları izlemek istiyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler