Ana SayfaDizilerKadın Dizisi Bir Dramı Daha Kaldırmaz! İsyan Çok Yakında!

İlgili Postlar

Kadın Dizisi Bir Dramı Daha Kaldırmaz! İsyan Çok Yakında!

Salı akşamı ekrana gelen Kadın dizisi 30. bölüm tanıtımı art arda yayınlayarak herkesi heyecanlandırdı. Heyecanlı anlara tanık olan Kadın dizisi tanıtımları yeni bölümde nefeslerin bir kez daha tutulacağı anlaşılıyor.

Kadın Dizisi Bir Dramı Daha Kaldırmaz! İsyan Çok Yakında!

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin yeni bölümünün tanıtımda izleyen izleyiciler şimdiden yeni bölüm tahminlerini yürütmeye başladı bile. Enver’in Sarp’ın yaşadığını öğrenmesi ve Şirin’e hesap sorması herkesi oldukça heyecanlandırdı. Bahar ve çocukların sahte mezarlarına gitmesi ve Hatice’nin tüm ısrarlarına karşın karakola gidiyor olduğu görüntüleri, izleyenlerin iyice heyecanını arttırdı.

Yayınlanan başka bir bölümde ise Jülide’nin Bahar’ı görmeye gelmesi de bir başka heyecan unsuruydu. Fakat sosyal medyada yapılan yorumlara göre herkesin aklında bir şüphe var. Enver’in öğrendiği gerçeği Bahar’dan saklayıp saklamayacağı ise bir başka merak konusu. İzleyicilerin daha önce Bahar’dan sakladığı için ağzı yanan Enver’in söyleyeceğini düşünüyorlar.

Daha da mühimi var ki, izleyenler en çok bu durumdan korkuyor! Acaba, bu sezonun kurbanı Enver mi olacak? Çünkü Sarp ortaya çıktığından beri hala nedenini anlamadığımız büyük bir tehdit durumu söz konusu dizide. Olay ne, neden bu kadar tehlikeli bilmiyoruz ama Sarp’ın yaşadığının ortaya çıkmaması lazım!

Kadın Dizisinin Yayınlanan Tanıtımları;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler