Ana SayfaDizilerStar Haber'de büyük değişiklik

İlgili Postlar

Star Haber’de büyük değişiklik

Star Haber’de büyük değişiklik… Star Haber, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Star Haber’de büyük değişiklikler yapılıyor. Star Haber’de neler değişiyor? Star Haber yeni sezonda karşımıza nasıl çıkacak? Detaylar haberimizde…

Nazlı Çelik kimdir?

Star Haber yenileniyor

Yeni sezona sayılı günler kala, tüm kanallarda ummalı bir hazırlık söz konusu. Kanallar, yeni sezona hız kesmeden tam gaz hazırlanıyorlar. İzleyici karşısına çıkmaya hazırlanan kanallardan biri de Star. Star Haber, yeni sezona sayılı günler kala hazırlıklarına devam ediyor. Star Haber’de iddialı değişiklikler yapılıyor. Star Haber izleyicisini neler bekliyor? Mesut Yar, detayları verdi.

Ana Haber stüdyosunda neler oluyor?

Mesut Yar, Star Haber stüdyosunun yeni sezona hazırlığından söz ettiği ve “En görkemli haber stüdyosuyla Star Haber vitrinini iyiden iyiye öne çıkaracakmış.” ifadelerini kullandığı yazısında “Star Haber ve Nazlı Çelik, 17 Eylül akşamı yeni sezonu açacak. Duyduğum kadarıyla bu yıl görsel anlamda en büyük yatırımı Star Haber yapıyormuş… Ana haber stüdyosu bildiğin yıkılıp yeniden yapılıyor. Nazlı önceki gün inşaat halindeki stüdyodan takipçilerine bir kare göndermiş.

Gördüğüm kadarıyla işe temelden girilmiş, bildiğim kadarıyla da en görkemli haber stüdyosuyla Star Haber vitrinini iyiden iyiye öne çıkaracakmış… Haberde içerik kadar vitrin de önemli; böyle bir yenilenme her anlamda fark yaratabilir. Şimdiden hayırlısı…” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler