Ana SayfaKimdirNazlı Çelik Kimdir?

İlgili Postlar

Nazlı Çelik Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

HAYATI HAKKINDA KISA KISA

1977 doğumlu sunucu Nazlı Çelik İlk ve Ortaokul eğitimini İstanbul’da Lise eğitimini ise İsviçre’de Üniversite eğitimini ise Amerika’da bitirmiştir. 2006 senesinden itibaren Star Haber sunuculuğunu gerçekleştiren Nazlı Çelik 14 Şubat 2015 yılında Serdar Bilgili ile evlenmiştir. Nazlı Çelik İstanbul doğumludur.

NTV Haber’de polis adliye muhabirliği yaptı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş’la beraber Kenan Işık döneminde Star TV’ye geçti ve 2006 yılından beri Star Haber’i sunuyor. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber’i sunduğu kısa zamanlarda muhabirlik yapan Nazlı Çelik, Hafta Sonu Haberleri sundu. 2011 yılında hafta içi haberciliğine geri döndü.

STAR ANA HABERLERİ SUNMAYA DEVAM EDİYOR

16 Mart 2016 tarihinde Mardin Nusaybin’e giden Nazlı Çelik, orada yaşanan olayları yaşayarak anlattı. Bu olayların ardından Nisan’ın başında Hakkari, Yüksekova’ya gitti. O bölgede yaşananları da haber yaptı. 1999 yılında Burak Öztarhan ile evlendi ve 2012 yılında boşandı. Ardından 14 Şubat 2015 tarihinde Serdar Bilgili ile Madrid’de evlenmiş 6 ay sonra boşanmıştır..

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler