Ana SayfaKimdirTravis Fimmel Kimdir?

İlgili Postlar

Travis Fimmel Kimdir?

15 Temmuz 1979, Avusturalya doğumlu olan Travis Fimmel 37 yaşında ve merak edenler için Yengeç burcu, yani oldukça duygusal ve romantik bir erkek.

Ayrıca dikkat çekmeyi, ilgi görmeyi ve güzel kadınları seviyor. Eski bir model olduğunu ve modellik zamanında da pek popüler olduğunu belirtelim.

Keşfedilmesi ise, klasik peri masalı hikayelerine benziyor. 17 yaşına kadar ailesiyle birlikte sıradan bir hayat sürdükten sonra, üniversite eğitimi için Melbourne’e taşınır. Spora ve vücut geliştirmeye meraklı olduğundan spor salonuna gitmektedir, orada ünlü bir model ajansının ortaklarından birinin dikkatini çeker ve Los Angeles‘ta modellik teklifi alır.

Travis Fimmel, ayağına kadar gelen bu şansı geri çevirmez ve kabul eder. Modellik kariyerinin ilk yılında ise Calvin Klein‘ın erkek iç çamaşırı modeli olarak büyük bir başarıya imza atar ve modellik camiasında oldukça popüler hale gelir. 2002 yılında ise, People dergisi tarafından “En Seksi Bekar Erkek” seçilerek aynı zamanda kadınların kalbinde de popüler olur. Ama ilginç bir şekilde mütevazı ve kendi halinde biridir, gazetecilere özel hayatı hakkında konuşmayı sevmez. Fırsat buldukça Avusturalya‘ya gider kriket takımıyla ilgilenir, tüm Avusturalya’lı oyuncular gibi o da Hollywood’un cazibesine kendisini tam zamanlı kaptırmaz, bir tarafı hep normal insanlar gibidir, kendi halinde bir hayat yaşama peşindedir.

Kendisine film teklifleri de yağmaya başlayınca Travis Fimmel, baştan savma bir şekilde sadece para için bu teklifleri kabul etmek istemez, önce iyi bir oyuncu olmaya karar verir. Hatta sırf bu yüzden kendisine Sex and the city filminden gelen teklifi geri çevirir ve sadece yetenekli oyuncu adaylarını yetiştiren oyuncu koçu Ivana Chubbuck‘ın atölyesine girmeye hak kazanır, sonrasında oyunculuk dersleri almaya başlar. Bu eğitimin, kendisine ne kadar faydalı olduğunu zaten görüyoruz ama özellikle belirtelim ki; Vikingler dizisindeki oyunculuğu ile Travis Fimmel, yılların deneyimli oyuncularına parmak ısırtacak kadar iyiydi ve her sahnesiyle aklımıza kazındı.

Vikingler dizisi, Travis Fimmel‘a tüm oyunculuk yeteneklerini gösterme fırsatı verdi ve onu istediği başarıya ulaştırdı, şu anda tüm dünyada çok ünlü ve başarılı bir oyuncu olarak tanınıyor.

Filmleri

– Surfer, Dude (Johnny Doran)

– Kısıtlama (Ron)

– Saf Ülke 2: Hediye (Dale Jordan)

– İğne (Marcus Rutherford)

– Fildişi (Jake)

– Deney (Helwig)

– Üstünlük (Garrett Tuly)

– Bu Deer Haydutlar (McQueen Oodie)

– Harodim

– Maggie’nin Planı

– Warcraft (Anduin Lothar)

– Lean on Pete (Ray)

– Finding Steve McQueen (Harry Barber)

TV dizileri

– Tarzan (John Clayton/Tarzan)

– Rocky Point (Taj Walters)

– Southem Comfort (Bobby)

– Canavar (Ellis Güvercin/Carlson)

– Chase (Mason Boyle)

– Outlaw Country (Faron)

– BlackBoxTV (Ted)

– Vikingler (Ragnar Lothbrok)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler