Ana SayfaDiziler'Ezel' dizisi yeniden çekiliyor!

İlgili Postlar

‘Ezel’ dizisi yeniden çekiliyor!

‘Ezel’ dizisi yeniden çekiliyor! Ekranların unutulmaz dizilerinden Ezel dizisi, yeniden hayat buluyor. Hafızalarda yer edinen dizi, yeniden çekilecek. Ezel dizisi nerede çekiliyor? Dizi, nasıl hayat bulacak? Oyuncuları kimler olacak? Detaylar haberimizde…

Ezel efsanesi geri dönüyor

Bir dönem televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Ezel isimli sevilen dizi, yeniden çekilecek. Türk televizyonlarının en efsane ve unutulmaz dizisi, Ay Yapım imzalı, Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği bir diziydi. Dizide, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz gibi birbirinden usta oyuncular rol almış, üstün performansları ile hayranlık uyandırmışlardı. Ezel, ilk sezonunun yayınlandığı 2009 yılından bu yana 150 ülkeye satıldı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Latin Amerika ülkelerinde de geniş yankı uyandırdı.

Ezel dizisi, Romanya’da yeniden çekilecek

Ezel dizisi Romaya’da yeniden çekilecek. “Vlad” adını taşıyan dizinin ilk 13 bölümü 2019 yılında Romanya’nın önde gelen televizyon kanalı Pro Tv’de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin başrollerini Romanya televizyon yıldızlarından Olympia Melinte, Diana Sar ve Adrian Nartea oynayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler