Ana SayfaDizilerSöz'de Eylem ile Fethi’nin öpüşmesi dikkat çekti!

İlgili Postlar

Söz’de Eylem ile Fethi’nin öpüşmesi dikkat çekti!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 45. bölümü bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında yer alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise izleyici tarafından merak konusu. İşte detaylar…

Söz dizisi final mi yapıyor

Söz Dizisinde Eylem Ve Fethi’nin Öpüşmesi Damga Vurdu…

Eylem ile Fethi’nin öpüşmesi izleyicinin bir hayli dikkatini çekmiş durumda. Çift barışıp yeniden mi aşka yaşayacak? Yoksa bu bir veda öpücüğümü?  izleyici bu sorunun cevabını merakla bekliyor. Dizide “Fethi’yi böyle görmeyi özlemişiz” diyen izleyiciler, bu sahneyi çok beğendi. Dizide o kadar olay ve aksiyon sahneleri varken izleyicilerin genelde Eylem ile Fethi’nin aşkına takılı kaldığı ise gözlerden kaçmıyor.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz Dizisi Bu Akşam Yeni Bölümü İle Ekranda…

Bu akşam’ki bölümde bakın neler olacak… Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, zorda  olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlı görünüyor. Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin esas ismi ise Derman’dır. Agah, Ebu Zübeyir’den  İstanbul’da yapılacak bir patlamanın duyumunu almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır. Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler