Ana SayfaDizilerÇukur'da ‘hapse girse de kurtulsak’ dedikleri kim?

İlgili Postlar

Çukur’da ‘hapse girse de kurtulsak’ dedikleri kim?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur dizisi 28. bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. İşte detaylar…

Çukur dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Çukur’da Sena Karakteri Çok Eleştiriliyor!

Dizinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen izleyiciler Kemal ile Emrah’ın kavga sahnesini çok beğendi.

“Yürü be Kemal…”
“Kemal, Emrah’ın ağzını burnunu kır gitsin.” şeklindeki yorumlar, izleyicinin keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor. Kemal’in Emrah’a sert vuruşlarının izleyicileri üzecek gibi görünüyor. Bazı izleyiciler ise Emrah’ın yeterince güçlü karşılık verememesini konuşuyor. 
Bir izleyici ise şu yorumlarda bulundu “Sena ile Yamaç, Emrah’ın taklasına geldi. Bakalım bu bölüm uçan tekme olacak mı?” Bir başka izleyici ise kafayı Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena karakterine takmış durumda. “Sena hapse girse de kurtulsak” diyen izleyici çok sayıda beğeni almış. Sena yüzünden diziden sıkıldığını söyleyenler de az sayıda değil.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Dizisi Bu Akşam Yeni Bölümü İle Ekranda…

Show TV’de ekrana gelen Çukur dizinden bu hafta neler yaşanacak? Sena’nın yalan söylediğini öğrenen Yamaç’ın öfkesine hakim olamadığı tanıtımda çiftin hesaplaşması heyecanı yükseltiyor. İdris, Emmi ve Paşa’yı sert sözlerle uyarırken, Kemal’in Emrah’la kavga sahneleri dikkat çekiyor. Sena ise “Yaptığımın bir bedeli var. Benim bu bedeli ödemem gerekiyor!” diyerek Yamaç’ı şaşırtmayı başarıyor. Akşam izleyiciyi sürükleyici bir bölüm bekliyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler