Ana SayfaDedikodu‘SÖZ’ Sahneye Hazılanıyor

İlgili Postlar

‘SÖZ’ Sahneye Hazılanıyor

‘SÖZ’ Saheneye Hazılanıyor

‘Söz’ dizisinde ki performansıyla dikkat çeken Serhat Kılıç, en büyük tutkularından biri olan müziği konserlerine taşıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde hayat verdiği Çolak karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serhat Kılıç; tiyatro, sinema ve televizyonda birçok projede yer aldı. Kılıç şimdilerde ise yeteneğini şarkı söyleyerek sergileyecek.

Tuluğ Tırpan ile yaptığı Ahmet Ertegün projesindeki şarkıcılığıyla da beğenilen Kılıç, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Bodrum konserlerinin ilkini 20 Eylül’de İstanbul DorockXL’ da verecek.

REPERTUVAR GENİŞ

Konserlerinde söyleyeceği şarkıları seyircisiyle şekillendirdiğini dile getiren Kılı., “Repertuvarı geniş hazırlıyorum. Cebimde Cem Karaca, Sovyet Ordu Korosu’ ndan Kalinka, Elvis Presley var” dedi.

Usta oyuncu yeni oynadığı oyun ile açıklamalarına devam ederek;

“Dünyanın ilk ve tek çekik gözlü Mozart’ ıyım ben”

Pek çok tiyatro oyununun yanı sıra filmlerde ve dizilerde de izleme fırsatını bulduğumuz Serhat Kılıç, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası’ nın “Mozart’ ın Sihirli Dünyası” projesinde canlandırdığı Mozart rolüyle ilgili; “Dünyanın ilk ve tek çekik gözlü Mozart’ıyım ben. Tarihte hiç böyle bir Alman olmadı” esprisini yaptı.

“Beş yaşında Neşe Karaböcek rolü yapıyordum ben”

Türk Rock Antolojisi 2’de performans sergileyen, geçtiğimiz ay Trump Kültür Merkezi’ nde kendinde İz Bırakan Şarkılar’ ı seslendiren ve 28 Mart’ta Ahmet Ertegün’ ü Anma Konseri’ nde seyirci karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu müzik hayatının nasıl başladığından bahsetti.

Kılıç, “Beş yaşında Neşe Karaböcek rolü yapıyordum ben. Oynadığım dizilerde de şarkı söylüyorum. ‘Benim Annem Bir Melektir’de Azerice rap yaptım. Seksenler dizisinde ‘Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’ u söyledik. Bir albüm yaptık. Orada Ercan Turgut’un ‘Tövbe’sini söyledik” dedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler