Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses Podyuma Çıktı

İlgili Postlar

İdo Tatlıses Podyuma Çıktı

İdo Tatlıses Podyuma Çıktı

İstanbul Fashion Week kapsamında Deniz Berdan defilesinde İdo Tatlıses podyuma çıktı.

Modacı Deniz Berdan’ ın ilkbahar-yaz koleksiyonu, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında bir defileyle tanıtıldı. Modacının ‘Fake is The New Black’ adını verdiği koleksiyonun defilesinde İbrahim Tatlıses’ in oğlu İdo Tatlıses üstü çıplak olarak podyumda boy gösterdi.

“KALP KRİZİ GEÇİRİYORUM SANDIM”

Podyuma çıkmanın kolay bir iş olmadığını söyleyen 25 yaşındaki Tatlıses, “Bir ara yürürken ayağımdan yukarı doğru karıncalanma oldu, kalp krizi geçiriyorum sandım, annemi beni izlerken gördüm o beni mutlu etti, çok heyecan yaptım ama bir daha cesaret edebilir miyim onu bilmiyorum, ‘ne var işte podyumda yürüyorsun’ gibi bir durum değil bu, zor meslek mankenlik” dedi.

“AMELİYAT OLMADIM!”

Defileye çıkmadan 10 kilo veren Tatlıses, zayıflamak için operasyon geçirdiği iddialarına ‘Neden ameliyat olayım, öyle şey mi olur, çalışıp verdim, spora gittim, bu genç yaşta işim yok ameliyat mı olacağım, yemeden içmeden kendimi kesip hastanede mi yatacağım, ‘ameliyat oldu’ diyenler kafayı yemiş olmalılar’ dedi.

Genç şarkıcının dövmelere ne kadar düşkün olduğunu ve vücudunun birçok yerinde dövme olduğunu bilmeyen yoktur artık. Genç  şarkıcının babası ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses bu durumdan çok memnun olmadığını söylemiş, bu durum genç şarkıcıya hatırlatıldığında ise, ben seviyorum dövmeleri, babam da her ne kadar kendisi sevmese bile bana ve kararlarıma saygı duyuyor demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler