Ana SayfaDizilerSöz Dizisinin Yavuz Komutanı ikinci kez ölümden döndü!

İlgili Postlar

Söz Dizisinin Yavuz Komutanı ikinci kez ölümden döndü!

Star Tv’deki Söz’ dizisinin yakışıklısı Yavuz komutan Tolga Sarıtaş reklam yüzü olduğu markanın Nişantaşı’nda verdiği davete katıldı. Yakışıklı oyuncunun dudağındaki dikiş dikkat çekti.
Geçen ay İstanbul’da  geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen yakışıklı oyuncunun bu halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Meraklı bakışların üzerinden eksik olmadığı yakışıklı oyuncunun üzerindeki talihsizliğe bir yenisi daha eklenmişti. Geçtiğimiz günlerde Söz Dizisi’nin çekimleri sırasında başına gelen talihsizlikten bahsetti.

Tolga Sarıtaş’ın Açıklamaları

Kazanın üzerine gelen bu talihsiz olayın sette gerçekleştiği ve bu sefer de sette köpek ısırdığı öğrenildi. Gerçekleşen olay karşısında Tolga Sarıtaş “Dizi çekimlerinde köpek saldırdı. Dikiş attılar ama kalıcı bir durum değil. Yakında geçer, sorun bile etmedim” dedi. Yavuz komutanı ısıran köpeğin tetkiklerinde herhangi bir sorun olmadığı ve hayati tehlike yaratmadığı öğrenildi.

Dizi arkadaşlığından Aşk iddiaları

Söz dizisinin yakışıklısı Yavuz Komutan Tolga Sarıtaş bu ara aşk haberleri ile de gündemde. Tolga’nın dizideki rol arkadaşı Aybüke Pusat ile aşk yaşadığı iddia edildi.Beraberliklerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren iki oyuncunun bu nedenle genellikle Anadolu Yakası’nda dışarı çıkmayı tercih ediyor.Genç oyuncu çiftin geçen pazartesi Maslak’ta bir gece kulübünde eğlendiği iddia edildi.Görgü tanıklarının anlattıklarına göre gecede çok neşeli olan Sarıtaş, ceketini Aybüke Pusat’a verdi ve bu sırada güzel oyuncuyu öptü.Ardından birbirine sarılarak samimi görüntüler verdi. Sarıtaş’la Pusat’ı görüntülemek isteyen müşterilere mekanın güvenlik ekipleri müdahale ettiği iddia edildi. Sürpriz aşkla gündeme gelen aşıklar herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler