Ana SayfaDizilerErçel’in ani çıkışları sette soğuk rüzgarlar estiriyor!

İlgili Postlar

Erçel’in ani çıkışları sette soğuk rüzgarlar estiriyor!

‘Siyah İnci’deki sahneleri azaltılan Hande Erçel, duruma sette sorun çıkartarak tepki gösteriyor.

Baş rollerinde Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel ikilisinin yer aldığı Siyah İnci dizisinde gerginlik!

Hande Erçel Hazal, Tolgahan Sayışman ise Kenan rolleri paylaştığı ‘Siyah İnci’ dizisinde senaryo gereği Hande Erçel,  Kenan rolünü canlandıran Tolgahan Sayışman ile aşk yaşıyordu. Ardından olay akışında Sayışman, rol gereği dizide Irmak karakterini canlandıran Selin Işık’la birlikte olmaya başladı. Irmak karakterini canlandıran Selin Işık  sahneleri artınca Hande Erçel durumu çekemeyince  kıskançlık krizine girdi. Böylelikle sahneleri kısaltılan Erçel, bu duruma oldukça öfkelendi.Sinirini set çalışanlarından çıkarmaya başladı. Erçel’in kıskançlık kriziyle sette soğuk rüzgarlar estiriyor.İddialara göre güzel oyuncu, bu durumu çekimlerde yaptığı kaprislerle set ekibinden çıkartıyor.

Kendini beğenmiş Hande!

Kendini beğenmiş Hande Erçel’in ilk olayı değil hatırlarsanız ki geçen doğum günü  gitmiş olduğu eğlence mekanında çıkışında sergilemiş olduğu davranış  dünya starların’da yok.

Hande Erçel, dizi ekibiyle Cihangir’de eğlencedeydi. Mekandan sabaha karşı 04.30 sıralarında ayrılan Erçel, fotoğrafının çekilmemesi için büyük çaba harcadı.

Hande Erçel arkadaşları ile saat 24.00’te geldiği kulüpte sabaha karşı 04.30’a kadar eğlendi.Ön kapıda habercilerin olduğunu öğrenince telaşlandı, hemen arka taraftaki çıkışa yöneldi.

Flaşlar patlayınca, kulüp çalışanlarından yardım istedi.Güvenlik görevlilileri dev şemsiyeler açıp genç oyuncunun fotoğrafının çekilmesini engellemeye çalıştı.Bunda da başarılı olamayan Erçel’i, arkadaşları hızlıca taksiye bindirdi.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler