Ana SayfaDedikoduSosyal medyada başlatılan akıma uyan Ebru Polat, vücuduna battaniye sararak poz verdi

İlgili Postlar

Sosyal medyada başlatılan akıma uyan Ebru Polat, vücuduna battaniye sararak poz verdi

Coronavirüsü sebebi ile karantinada olan hanımların başlattığı vücuda yastık bağlayarak poz verme akımına uyan güzel şarkıcı Ebru Polat, farkını ortaya koyarak vücuduna battaniye bağlayarak poz verdi.

Ebru Polat kimdir ?

Çin’den başlayarak dünyaya yayılan, Türkiye’de de esaretini sağlayan ve pandemi olan ilan edilen koronavirüs salgını nedeniyle 88 binden fazla insan yaşamını yitirdi. Virüsten korunmak için evlerinden çıkmayan ünlü isimler ise sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan akımda büyük bir yastığı kemerle beline bağlayan kadınlara son olarak Ebru Polat da eklendi.

Vücuduna battaniye sarıp poz verdi

Dünyada etkili olan akımlardan birisi ise Quarantine Pillow Challenge oldu. Akıma uyan sosyal medya kullanıcıları yastık ve kemer takarak çekildikleri fotoğraflarını paylaşmaya başladılar. Coronavirüs salgınından dolayı evinde olan şarkıcı Ebru Polat ise yastık yerine bir vücuduna battaniye sardı. Eline dünyaca ünlü marka çantasını alarak poz veren şarkıcı “Buda benim akımım… Battaniye ile yapıyorum var mı bir diyeceğiniz” dedi.

Ünlü isimler akıma uydu

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da Instagram’da kısa sürede yayılan akıma ayıcıklı pembe yastığı ile katılmıştı. Enis Arıkan, Dila Tarkan, Eda Taşpınar ve Yeşim Erçetin gibi ünlü isimler de sosyal medya da çıkan bu akıma uyarak yastıklarıyla poz vermişti.

“Her güne bir sevgili koyacağım ” demişti

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımı ve açıklaması olay olan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde “Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasının acısını çıkarmış olacağım”diyerek espri yapmıştı. Şarkıcının bu sözleri ise sosyal medyada günlerce gündem olarak konuşulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler