Ana SayfaDizilerSorvivor 2019'da Bu Haftaki İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Sorvivor 2019’da Bu Haftaki İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 yeni sezona bomba gibi girdi. Survivor’da dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor Türkiye – Yunanistan arasındaki haftanın ilk dokunulmazlık oyununda başa baş bir mücadele yaşandı ve büyük heyecana da sahne oldu.

 2019 Survivor Yarışmacıları

İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’a damga vuran olay ise Elpida ile Hikmet arasında yaşanan galibiyet sevinci oldu. Peki Sorvivor 2019’da Bu Haftaki İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2019’da haftada iki kez oynanan dokunulmazlık oyununun ilki dün akşam oynandı ve 6 puanlık farkla Türkiye kazandı. Survivor dokunulmazlık oyununda Türkiye fark atarak oyunu kazandı. Zorlu oyunda Hikmet ile Yunan yarışmacı Elpida arasındaki gerginliğe Acun Ilıcalı müdahale etmek zorunda kaldı

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı kazandı. Türkiye: 10 – Yunanistan: 4

Survivor Son Bölümde Yaşanan Tüm Ayrıntılar!

Günün bir diğer ilginç anı ise ikinci ödül oyununda yaşandı. Survivor’da ilk defa oynanan oyuna göre bir Türk ile bir Yunan yarışmacı ekip olarak yarıştı ve ödülü kazanmaya çalıştılar.

Hikmet ile Yunanistan takımı oyuncusu Elpida arasında büyük gerginlik yaşandı. Yunanistan yarışmacısının oyunu kazanmasının ardından Hikmet’in önüne gelip “sus” işareti yaptı. Bir sonraki oyunda galip gelen Hikmet sevincini Yunanistan takımı önünde yaşayarak karşılık verince ortam iyice gerildi. Araya giren Acun Ilıcalı Hikmet’i uyarmak zorunda kaldı. Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan 9. bölümde oynanan ödül oyununda Panagiotis, parkurda başından yaralandı.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Murat Ceylan Ödül oyununu açıklamadan önce yarışmacılarla konuştu, yarışmacılarda aç bir ifade gördüğünü söyledi ve bugün ki ödülün yarışmacıları tatmin edeceğinden bahsetti. Yusuf, dün verilen malzemelerde bir balık tutmaya çalıştığını ve balığın balon balığı olduğunu bilemediğinden parmağını yaraladığından bahsetti. Okay ise, aralarından ayrılan Kader için üzüldüğünü dile getirdi.

Survivor ödül oyunu kazanan takım  açıklandı Yunanistan oldu. Türkiye 3 – Yunanistan 5

Acun’dan Tarihte ilk kez yaşanacak oyun ödülü müjdesi geldi. Bu ödül oyunun bireysel oynayacaklarını ve bayrak yarışı yapacaklarını takım arkadaşlarının kura ile belirleneceğini açıkladı.

Survivor 2019 Türkiye Takımına Yeni Dahil Olan O İsim Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler