Ana SayfaDizilerÇukur 53. Bölüm 2. Fragman Geldi! Çukur Birbirine Giriyor!

İlgili Postlar

Çukur 53. Bölüm 2. Fragman Geldi! Çukur Birbirine Giriyor!

Show Tv’de ekranlara Gelen Ay yapım imzalı Çukur dizisi yine reytinglerin ilk sırasında yerini aldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü 18 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Çukur dizisinin 53. bölüm 2. fragman geldi. Çukur birbirine giriyor!

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çukur 53. Bölüm 2. Fragman Geldi!

Çukur dizisinin yeni fragmanında Koçovalılar ile Karakuzular birbirine giriyor. Heyecanın yüksek olacağı bölüm fanatikleri tarafından merakla bekleniyor.

Yeni fragmanda; İdris babanın, “Bizim bıraktığımız boşluğa kuzular daldı. Şimdi meydan tekrar boş. Kim ceketini asarsa meydan onun olacak!” sözlerinin ardından Karakuzular, harekete geçen Koçovalıları karşılarında buluyorlar. Vartolu ve Medet’in mahalledeki eğlenceli halleri dikkat çekiyor. Çeto ve Mahsun onları görüyor ne tepki verecekleri heyecan uyandırıyor. Çukur’da Koçovalılar ve Karakuzuların arasında büyük bir kavga oluyor.

Videodan yeni bölüm 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Çukur dizisinin Pazartesi akşamı ekranlara gelecek 2. sezonun 20. bölümünde, Koçovalılar ve Karakuzular, bu kez Çukur’da karşı karşıya gelecek. Aliço sayesinde İdris Baba, eski günlerdeki gibi takım elbisesini giyecek ve  Çukur sokaklarına geri dönecek. Çukur’da yeniden birlik duygusu oluşuyorken Koçovalılar, eski işlerini geri almak için harekete geçecekler. Ama her seferinde Karakuzularların karşılarına çıkmaları işlerini zorlaştıracak.

Koçovalılar Yücel’i koz olarak kullanacaklar ve Çeto ve Mahsun’un kimden emir aldıklarına ulaşmak için çabalayacaklar. Çeto’nun geçmişi ile ilgili çıkan ilk izler Çeto’yu zor durumda bırakacak ve süpriz bir gelişme ekranları başındakileri şok edecek.

Çukur 52. Bölümde kısa özeti!

Karakuzular, Çukur’a giriyor. Onları Yamaç ve diğerleri karşılıyor. Bu olaydan bir gün önce İdris ve Emmi’nin gittikleri yerde bulunanlar arasında Çeto da vardır. İdris orada bulunanların kim olduğunu bilir fakat, Çeto’yu tanıyamamıştır. Emmi, Yamaç’a İdris’in onu beklediğini söyler. İdris, Yamaç’a Karakuzular’ın Çukur’a geri döneceğinden bahsederek planını anlatır.

Emmi ile beraber Cumali, Selim, Vartolu ve Yamaç İdris babanın olduğu güvenli bir eve giderler. Yamaç, babasının Karakuzular ile ilgili aldığı kararı onlara anlatır. Cumali ve Vartolu “olmaz öyle şey” diyerek karşı çıkarlar. Cumali, Yamaç’ın üzerine yürür ancak İdris’in uyarısı ile  geri adım atarlar.

11 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler