Ana SayfaÜnlülerSongül Karlı Ekranlara Dönüyor!

İlgili Postlar

Songül Karlı Ekranlara Dönüyor!

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı için evine haciz gelen ve çok zor günler geçiren Songül Karlı, ekranlara geri dönüyor. Bir mekan çıkışı kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Karlı, yeni bir proje ile ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Songül Karlı Kimdir?

Ekranlara Geri Dönüyor

Sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla magazin gündeminden düşmeyen Songül Karlı, önceki akşam Bebek’teki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Karlı, yeni projesinden bahsederek “Televizyon programı hazırlıyorum. Biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Ekranlara geri döneceğiz inşallah. Ekranlara geri dönmek için mücadele veriyoruz” dedi.

Muhabirin “Sanki önünüze taş koyuyorlarmış gibi anladım” demesinin üzerine sözlerine devam eden Karlı, “Herkes herkese taş koyuyor bu sadece benim için geçerli değil. Yapacak bir şey yok. Başıma çok geldi böyle şeyler” ifadesini kullandı.

Cevap Vermek İstemiyorum

Kendisini dolandıran eski eşi hakkındaki sorulara cevap vermekten kaçınan şarkıcı “Mahalle kavgasıyla yalan yanlış şeylere cevap vermek istemiyorum” demekle yetindi.

“Bana Çocuk Yapacaksın Seni Öldürürüm… Gebertirim”

Songül Karlı daha önce eski eşi hakkında dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. 5 yıl süren evliliği boyunca 4 defa ayrılmak istediğini belirten ve üzerine  4 defa dayak yediğini anlatan Songül Karlı, Metin Yüncü ‘nün “Sen burada oturacaksın bana çocuk yapacaksın seni öldürürüm, gebertirim” cümleleriyle tehdit edildiğini de iddia etti. Hem sözlü,  hem de fiziki şiddete maruz kaldığını tüm mal varlığının elinden alındığını anlatan Songül Karlı, “Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, ‘bakkallar kapalı’ diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı” sözleriyle gözyaşlarına boğuldu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler