Ana SayfaÜnlülerPelin Öztekin 'den Duygusal Paylaşım

İlgili Postlar

Pelin Öztekin ‘den Duygusal Paylaşım

Pelin Öztekin, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası usta sanatçı Rasim Öztekin ile ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla çocukluğundan itibaren çekilen fotoğraflarını paylaşan Pelin Öztekin, “Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın. Sanki dün kulağına ‘Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim’ diye fısıldayan ben değildim. O minik kız çocuğu bir gecede büyüdü” notunu yazdı. Detaylar haberimizin devamında…

Ben Sonunda Büyüdüm Baba

Babasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşan Öztekin şunları ifade etti:

“Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına “kal benimle, ben daha o kadar büyümedim” diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan! Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm Baba.

Bugün bir hafta oldu, özlediklerinin, ustalarının, dostlarının yanına göçeli. Daha ne çok anı biriktirip, yaşananlara gülüp geçecektik, sen yine bana akıllar verecektin ben ‘Offf baba yaaa’ diye şımarıklık yapacaktım. Fazla erken değil miydi bu didişmeleri bırakıp gitmek için?

pelin-oztekin

Rasim Öztekin’in Sağlık Durumunu Pelin Öztekin Açıkladı

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Vermişti

“İlk aşkım, Rasoş’um, Babiş’im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye’nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var.

Çok Seviliyorsun

Çok seviliyorsun Babiş. Biran önce iyileş, iyileş ki senin için “her an hazırız” diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çok seviyorum.

Öte yandan, kan vermek için Kızılay ya da hastaneye gidenler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuluyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler