Ana SayfaÜnlülerSongül Karlı Apor Topar Neden Hastaneye Kaldırıldı!..

İlgili Postlar

Songül Karlı Apor Topar Neden Hastaneye Kaldırıldı!..

Bir dönemin aranan ünlülerinden olan sunucu ve şarkıcı Songül Karlı, düşük tansiyon ve solunum güçlüğü sebebiyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Peki şimdi Songül Karlı’nın sağlık durumu nasıl? İşte tüm Detaylar Haberimizde..

Songül Karlı Eski Partneri Uğur Arslan Konusundaki Gerçeği Açıkladı!

Songül Karlı Apor Topar Neden Hastaneye Kaldırıldı!..

Son zamanlarda Geçirdiği estetik operasyonlarıyla çok konuşulan Songül Karlı, “Sizce hangisi? Sihirli eller yeni imaj çalışmaları, yorumlarınız önemli benim için” notuyla yayınladığı son halini takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Fakat aldığı olumsuz tepkiler sonucunda ünlü şarkıcı yeni imajını 24 saat sonunda değiştirmişti. Estetik operasyonları ile magazin gündemine yerleşen ünlü şarkıcı’dan maalesef üzen bir haber geldi.

songül karlı estetik ile ilgili görsel sonucu

Öncesinde tansiyonu düşen, sonasında solunum güçlüğü yaşamaya başlayan  47 yaşındaki ünlü şarkıcı Songül Karlı, aniden kendini hastaneye attı. Ünlü şarkıcı Serum takıldığında bir süre istirhati gerçekleştikten sonra kontrolleri yapıldı. güzel şarkıcı peşinden hastaneden taburcu edildi.

Songül Karlı Kimdir?

Songül Karlı Tepeden Tırnağa Kontrol Edildi!..

Bağcılar’da bulunan Medicine Hospital’de Dr. Zeki Doğan tarafından tedavisi gerçekleştirilen Songül Karlı, evinde istirahat için taburcu edilirken, sevenlerinin geçmiş olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmedi.

 

Songül Karlı hastaneye kaldırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler