Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkısına bir yorum da Ahu Yağtu'dan!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkısına bir yorum da Ahu Yağtu’dan!

Önce Serenay Sarıkaya’nın itirafı ve takip eden süreçte Defne Samyeli‘nin açıklaması sonrası Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu da konuştu.

Yunanistan’ın başkenti Atina’da tatil yaparken fotoğrafları çekilen Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya çifti magazin gündemini sallamaya devam ediyor.

2012 yılında dünya evine girdiği Cem Yılmaz’dan 2013’te boşanmış Ahu Yağtu, önceki akşam arkadaş grubu ile birlikte Bomonti’ de bulunan bir restoranda yemek yedi.

Yemeğin ardından kapıdan arkadaşlarla vedalaşan 41 yaşındaki oyuncu, aracını beklediği sırada gazetecilerle sohbet etti.

Ahu Yağtu’ya, eski eşi Cem Yılmaz ve meslektaşı Serenay Sarıkaya’nın sürpriz aşkı ile ilgili sorular yöneltti.

“Siz de Sorarken Utanıyorsunuz”

Güzel oyuncu, “İlişkiyi nasıl değerlendirdiniz? Cem Bey ile Serenay Hanım’ı yakıştırdınız mı?” yanıtına, “Bu konularla ilgili konuşmuyorum. Sizce bu konularla ilgili yorum yapabilir miyim? Farkındayım siz de sorarken utanıyorsunuz. Yüzündeki ifadeyi gördüm şu anda” cevabını verdi.

Defne Samyeli de 1,5 yıl aşk yaşayıp geçtiğimiz ekim ayında ayrıldığı Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile birlikteliği hakkında konuştu.

Cem Yılmaz ile ilişkisinin Serenay Sarıkaya nedeninden bittiği iddia edilen 47 yaşındaki sunucuya, Atina sokaklarında çekilen fotoğraf sorulmuştu.

Samyeli, TV100’e yaptığı açıklamada, “Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem bununla ilgili konuşurum” demişti.

Dün de yine TV100 mikrofonlarına konuşan sunucu, ikisinin de aşkı kabul etmesinin ardından Defne Samyeli de sessizliğini bozdu. Gazetecilerin sorularına imalı yanıtlar veren Samyeli, aldatma sorularına da üstü kapalı şeklinde cevapladı.

“Size magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı önyargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili bir açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur görmüşsem, siz de beni mazur görün.”

Defne Samyeli’nin, ‘Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?” sorusuna verilen yanıt şöyle: 

“Benim açıklamam yok. Benim sadece söylediklerim var. Sadece size ilişkin yaptığım bir açıklamam var. Ben onunla ilgili bir netlik kazandırmak istedim. Söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazlası da hiç hoş olmaz, hiç yakışmaz.”

Cem Yılmaz’a, yeni sevgilisi Serenay Sarıkaya ile aralarındaki 18 yaş fark soruldu. “Çok şahane bir hayatım var. Atina tatili muhteşem geçti” diyerek söze başlayan Cem Yılmaz, ‘yaş’ cevabı ile şaşkına çevirdi.

“Nüfus Müdürü Müsün?” 

Magazin muhabirlerinin “Daha önce katıldığınız programda Jennifer Lawrence için “29 yaşında bana küçük gelir’ denmişti. Serenay Hanım 28 yaşında” sorusu üzerine Cem Yılmaz, “Nüfus Müdürlüğün’ den misin sen?” yanıtını kullandı.

Olay Beğeni! 

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrılığının nedeni olarak gösterilen Serenay Sarıkaya’nın, Yılmaz’ın geçtiğimiz ağustos ayında Instagram hesabından Defne Samyeli ile çektiği videoyu beğenmesi de gözlerden kaçmadı.

“Serena’a Dalıp Gdiyorum”

Ünlü komedyen, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programda ise “Hiç kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna, “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona. O stalk mu oluyor?” yanıtını vermişti.

“Ne Güzel Bir Açıklama”

Serenay Sarıkaya ise “Instagram’da neler yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum” sözleri hatırlanınca, “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne demeliyim ben şimdi buna?” ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, ilk olarak güzel oyuncunun başrolde yer aldığı ‘Alice’ müzikalinde 50’ci oyun kutlamasında aynı karede yer almıştı.

Serenay Sarıkaya, oyuncu Kerem Bürsin ile 3,5 yıl aşk yaşamıştı, ikili ilişkilerini Nisan 2019’da bitirmişti.

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, sürpriz birliktelikleri magazin gündemini meşgul edeceğe benziyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler