Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Bergen'in Ailesiyle Tanışacağını Söyledi

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Bergen’in Ailesiyle Tanışacağını Söyledi

Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, acıların kadını olan şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan filme tam gaz hazırlanıyor. Güzel oyuncu şimdi ise Bergen’in ailesi ile tanışmak istediğini açıkladı. Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın’dan Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya Çiftine Büyük Jest..

Özel kanal puhu tv için hazırlanan dizisi Fi-Çi dizisindeki Duru karakterine hayat veren, peşinden Alice Müzikali’ndeki yüksek başarısıyla büyük alkış alan  Serenay Sarıkaya, bu defa sinema için sevenlerinin karşısına çıkmaya çok hız hazırlanıyor.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Bir döneme acıların kadını olarak sesiyle, müziğiyle, güzelliği  ve hayatı ile damgasını vuran ünlü arabeskçi Bergen’in acılarını konu alan filmde başrolü oynayacak.

 

Serenay Sarıkaya ile ilgili görsel sonucu

Serenay Sarıkaya: Bergen’in Yaşadığı Yerleri Göreceğim”

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Bergen filmi hakkında yaptığı açıklamada; “Tam 1.5 yıldır bu role çalışıyorum. Bergen şarkılarını ezberledim. Şan hocamla parçaların duygusunu çalışıyoruz. Bergen ile ilgili yazılan her şeyi okudum. Şimdi ailesiyle tanışacağım. Yaşadığı yerleri ziyaret edeceğim.” şeklinde ifadeler kullandı.

Serenay Sarıkaya Bergen ile ilgili görsel sonucu

Bergen Filminin Tarihi Belli Oldu.

Ünlü şarkıcı Bergen!in evliliği süresince şiddete maruz kalan ve hayatındaki güç olan mücadelesini yaptığı müziğine de geçirmiş olan merhum Bergen’in hayatını  konu alan filmin izleyici karşısına çıkacağı zaman belli oldu. Uzun bir süredir hazırlıkları çok gaz devam eden ve içinde bulunduğumuz yıl bitmesi planlanan Bergen filmi 27 Kasım 2020 tarihinde seyirciyle buluşması düşünülüyor.

Serenay Sarıkaya Bergen ile ilgili görsel sonucu

Bergen Filminin Detayları da Ortaya Çıkacak!..

1989 senesinde öldürülerek yaşamını yitiren öldürülen ünlü şarkıcı Bergen’in yaşantısını pek çok farklı yönüyle değerlendiren filmin detaylarının önümüzdeki haftalarda netleşmesi düşünülüyor.

Serenay Sarıkaya ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler