Ana SayfaÜnlülerSoner Arıca: Aşka Geldim!

İlgili Postlar

Soner Arıca: Aşka Geldim!

Türk pop müzik şarkıcısı  ve aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan müzik yapımcısı ve prodüktörü Soner Arıca Sevgililer Gününde Ankara ‘da unutulmaz bir konser verdi. Şarkılarının her birini sevenlerinin eşlik etmesiyle söyleyen Soner Arıca bütün aşk şarkılarını seslendirdi ve hayranlarıyla birlikte o da aşka geldi.

Soner Arıca’dan Aşk Şarkıları

Pop müziğin sevilen sanatçısı Soner Arıca 14 Şubat Sevgililer Günün’de Ankara 6:45 ‘de konser verdi. Soner Arıca sevenleriyle eşsiz anlar yaşadı. Sevgililer Günün’de söylediği her şarkıyı konsere gelen hayranlarıyla birlikte söyleyen Arıca sevenlerinin ilgisi karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

Soner Arıca Kimdir?

Soner Arıca:Ben de Sizlerle Aşka Geldim!

Sevgililer Günün’de Ankara ‘da sahne alan Soner Arıcan ‘nın konserinde sevenleri her şarkısına eşlik etti. Ve coşkulu bir kalabalıkla kutlandı. Konserinin ilerleyen saatlerinde hayranlarının açtığı “Sen türküler söyle aşka dair, eşlik eder sana biz de söyleriz” yazılı pankartı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Arıca konserini “Bu akşam ben de sizlerle aşka geldim” sözleriyle, müzikseverlere teşekkür ederek sonlandırdı.

Soner Arıca’dan Samimi İtiraflar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler