Ana SayfaÜnlülerSon dakika! Dört kadın ozanımızdan biri olan Ayten Gülçınar cinayete kurban gitti!

İlgili Postlar

Son dakika! Dört kadın ozanımızdan biri olan Ayten Gülçınar cinayete kurban gitti!

Türkiye’nin dört kadın ozanından biri olan Ayten Gülçınar, cinayete kurban gitti. Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Halk ozanı, hayatını kaybetti. Kadınlar gününe bir gün kala cinayete kurban giden Gülçınar, yürekleri dağladı. Detaylar haberimizde…

Halk ozanı Ayten Gülçınar cinayete kurban gitti

Ülkemizin dört kadın halk ozanından biri olan şair ve ozan Ayten Gülçınar’dan yürek sızlatan kötü haber geldi! Ayten Gülçınar, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Gülçınar, hayatını kaybetti.

Ayten Gülçınar ve nişanlısı kurşunların hedefi oldu

Ayten Gülçınar, ikamet ettiği Ankara’nın Etimesgut ilçesinin Eryaman Mahallesi’ndeki evinden nişanlısı Halil B. ile birlikte çıkmak istedi. Kapıdan çıkar çıkmaz kurşunların hedefi olan Gülçınar hayatını kaybederken, nişanlısı B. ise kaldırıldığı hastanenin yoğun bakımında tedavi ediliyor.

Ayten Gülçınar’ın katili kim?

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. İddialara göre; Ayten Gülçınar ve nişanlısı Halil B. cinayetini işleyen kişi, Halil B.’nin oğlu Hüseyin B.

Ayten Gülçınar cinayetinin nedeni ne?

Ayten Gülçınar ve nişanlısı Halil B.’yi silahlı saldırı ile kurban eden Hüseyin B.’nin, miras yüzünden çifti uzun süredir tehdit ettiği iddia ediliyor. Şüpheli şahıs Hüseyin B.’nin aracını Keçiören’de terk ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, Hüseyin B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Evinin önünde uğradıkları silahlı saldırıda kurşunların hedefi olan Ayten Gülçınar vefat etti, nişanlısı Halil B. yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler