Ana SayfaÜnlülerÜnlülerle çalışan genç yaştaki müzisyen intihar etti!

İlgili Postlar

Ünlülerle çalışan genç yaştaki müzisyen intihar etti!

Ünlü isimlerle birlikte çalışan genç yaştaki müzisyen Toygar Tezcan, kendi elleriyle hayatına son verdi. Toygar Tezcan’ın intihar haberini, sanat camiasının Felaket Tellalı olarak anılan sanatçı Onur Akay verdi. Detaylar haberimizde…

Felaket Tellalı Onur Akay’dan yine kötü haber

Sanat camiasındaki isimlerin ölüm ve hastalık haberlerini vermesi nedeni ile camiada adı Felaket Tellalı olarak anılmaya başlayan usta Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay, yine bir kötü haber verdi.

Toygar Tezcan neden intihar etti?

Onur Akay, daha önceden ünlü isimler ile de birlikte çalışan genç müzisyen Taygar Tezcan’ın vefat haberini duyurdu. İddialara göre; Toygar Tezcan kız arkadaşı ile yaşadığı sorunlar yüzünden yaşadığı bunalımdan kaynaklanarak intihar etti.

Müzisyen hayatına son verdi

Piyano Atölyesi’nin kurucusu olan, aynı zamanda da yöneticisi olan genç müzisyen Toygar Tezcan, okul öncesi çağdaki çocuklara ve okul çağındaki çocuklara piyano dersleri veriyordu. Aynı zamanda da ünlü isimler ile birlikte çalışmıştı.

Onur Akay, Toygar Tezcan’ın intihar ettiğini duyurdu

Usta sanatçı Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Toygar Tezcan’ın vefat ettiğini duyurdu. Akay, Toygar Tezcan’ın fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamada “Müzisyen arkadaşımız Toygar Tezcan’ı kaybettik. İddialar, kız arkadaşıyla yaşadığı sorunların depresyon boyutuna ulaşması ve bunu kaldıramayıp yüksek dozda ilaç içerek hayatına son verdiği yönünde. Polis araştırmasını sürdürüyor. Sevenlerine başsağlığı dilerim.” diye bir not yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler